Simpatični ljudje
Berem spodaj da vam je simpatična partnerka Primoža Rogliča. No…meni je tudi.
Kaj mislite da je tisto, kar človeka naredi simpatičnega, četudi ga ne poznaš in z njim nimaš nikoli osebnega kontakta?
Če na hitro pobrskam po spominu so meni iz slovenske “scene” recimo simpatični Franci Petek, Mia žnidarič, Ilka Štuhec…..
Tina Maze mi denimo ni bila nikoli. Kje je po vaše keč?
dajmo eno rečt, 29.07.2021 ob 12:21
Berem spodaj da vam je simpatična partnerka Primoža Rogliča. No…meni je tudi.
Kaj mislite da je tisto, kar človeka naredi simpatičnega, četudi ga ne poznaš in z njim nimaš nikoli osebnega kontakta?
Če na hitro pobrskam po spominu so meni iz slovenske “scene” recimo simpatični Franci Petek, Mia žnidarič, Ilka Štuhec…..
Tina Maze mi denimo ni bila nikoli. Kje je po vaše keč?
Ojoj pa ti same športnike naštevaš. A za kulturo si že slišala?
Na kulturi narod temelji bolj kot na športu!!!
Tina Maze ti pa ni simpatična zato ker je SDS-ovka. Zategnjena je tok kot tale blazno zanimiv in karizmatičen Peter Prevec.
Mislim, da naredi simpatičnost iskrica v očeh, iskren nasmeh, ko človek izžareva preprostost pa četudi ima veliko pod palcem in je znan.
Tudi meni je Ilka bolj simpatična kot Tina, ko se nasmeje je pravi sonček, čeprav po zunanjosti je Tina meni osebno lepša, ampak recimo, če primerjamo njune intervjuje, je Ilka bolj nasmejana, iskriva, redko se je pritoževala nad drugimi. Tina je pa pač bikica, trmica je naredila svoje. Tudi če primerjam Tino in Lindsay, je Lindsay vedno bolj delovala nasmejano in iskrivo. To pač človek ima v sebi ali nima. Ne poznam Tine osebno, morda pa je v živo čisto drugačna.
Meni je simpatičen recimo Primož Roglič pa Urška Žolnir. Beni Savšek, Kavzer, tudi oba simpatična.
Tina Maze mi je tako tako, mi je ok, ne bom pa rekla, da mi je ekstra simpatična. Isto za Ilko, ki je povsem drug karakter, po eni strani mi je ok, včasih pa že pretirava s smehom. Ampak na splošno sta mi obe ok.
Od politkov mi ni noben simpatičen, večinoma so mi skrajno antipatični.
Od glasbenikov mi je recimo Čuk Jože Potrebuješ zelo simpatičen.
Skrajno antipatični so mi pa Yugoslovanarji, samo gofljo odprejo pa že sranje ven leti. Isto kot pri politikih.
Forum je zaprt za komentiranje.