Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Silvestrovanje v Pragi

Silvestrovanje v Pragi

Letos se odpravljam na češko in me zanima, kakšne so vaše izkušnje z samim mesto, agencijo, turističnimi zanimivostmi in samimi možnostmi za veselo praznovanje novega leta!

T33na,

ko smo mi bli za novo leto v Pragi je bilo nepozabno!
Bli smo za milenium 2000 in mesto je bilo polno, ob polnoci so imeli uro projecirano in program vso vecer… pa v glavnem bilo mi je eno boljsih silvestrovanj na prostem. Aja, pa pivo je poceni ja 🙂

O samem mestu Pragi, bi ti povedla vse najlepše. O agencijah pa nič ne vem, ker zmeram hodim sama. Praga 1 je res zelo čudovita…polna nekih znamenitosti (ura z apostoli), cerkve, židovsko pokopališče, Hračani in čudovita cerkev arhitekta Petra Padla, zlatna ulička, most…..vzemi kakšno knjigo in si preberi! Zvečer pa kakšna dobra pivnica ali jazz club.

imam soc – realističene spomine.če bi kdo želel screen saver z nekaj posnetki prage in londona / stare fotke iz 1986 leta / ni problem.
http://www.lordwales.com

kasneje sem bil še z globturom.no ja, za silo je bilo.novo leto 1988/1989
od grenkih izkušenj z sagmaistrom se turističnih agencij izogibam kot hudič…………………..

je pa res da o češki ne razmišlam.prvi čez lužni projekt je wales 204 – jesen – ni dvoma.
gre kdo z mano – do 5 oseb – brez agencije – kombi – stroške plača svak sam

lep pozdrav lord wales

Super je! Poceni, lepo, mogoče malo mrzlo. Mi smo pričakali novo leto na Karlovem mostu, na katerem je bilo samo v tistem trenutku več kot 10 tisoč ljudi. Mesto ma dušo.

Hvala za vse odgovore, zgleda da se bom letos res odpravila silvestrovat v Prago.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close