Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo silvester fineus – težave

silvester fineus – težave

Ima še kdo težave s silvestom fineuseom? Meni stalno javlja napako. Celo izbrisala sem staro verzijo in naložila na novo, sem mislila, da je kaj narobe z mojim programom, pa očitno ni. 🙁 Kako ga pa vi uporabljate?

Kaj javlja?

V bistvu je stalno javljal napako, ko sem hotela izbrat zavezanca. Pa sem šla celo daljšo pot, sem izbrisala staro verzijo na računalniku, naložila novo, seveda sem s tem izgubila stare podatke, ampak sem si vsaj izvozila lanski obrazec, tako da imam podatke vsaj v fizični obliki. No, potem sem prebrala na spletu, da je mogoče od letos uvoziti kar datoteko, ki jo pripravi računovodski program. Juhej! S tem se izogneš tečnemu fineusu, ki nikoli ne dela, še vsako leto imam z njim težave, danes sem pa s svetovalko na Dursu preverila, če je vse ok in je potrdila.
TAko da hvala za skrb, zgleda, da mi je ratal. No, vsaj za eno leto, drugo leto pa pitaj boga, kaj se bodo spet spomnil.

Čudno, meni ne Fineus in ne Pelias ne delata nobenih težav.

Kateri program uporabljaš, da lahko upoštevaš zmanjšanja in povečanja prihodkov ter odhodkov (kar pač je davčno nepriznano) ter izpolniš priloge?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close