Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Silikonske prsi rak morje

Silikonske prsi rak morje

Odgovor na objavo uporabnika
Ena803, 05.08.2025 ob 18:44

Rezi*, 05.08.2025 ob 18:11

Pa saj. Ko vam kdo odgovori, pa sploh, kot da pričakuješ še, ja, pejt na sonce. Rakave celice ima vsak. Če se razvijejo, jeba. Zakaj bi takemu potencialu dala hrano. Mal tezje razumem; si z rakom, pol bi pa futrala raka na soncu. Tudi v senci te sonce opeče. Saj ne rabiš jošk soncu izpostavljati oz. telesa. Če je bil dol in ne gor. Ne vem no. Srčni bolnik tudi ne bo šel po hudem soncu na spehod ob 12h.

Razumem kožni rak/sonce. Kaj ima pa sicer sonce z rakom? V njenem primeru jajčnika?

JA ne vem, saj a ni dojke za vsak slučaj opredelila že tako? In pol mene ofnate nekateri tud za vsak slučaj,. ?☺️☺️☺️ ni spraševal glede jajčnikov in vpliva sonca. Dej no tečnobe ene.

spraševala*, ker je treba še tok risat ?

Rezi*, 05.08.2025 ob 19:39

spraševala*, ker je treba še tok risat ?

Ti si pa res en runkl..

Pa končno  se že nauči  pisati ..

Sej te še  “buh”ne razume,kaj kvasiš po netu!

anonimno630, 05.08.2025 ob 17:03

Vprašam za prjatla, 05.08.2025 ob 16:58

Ženska, če je to res, kar pišeš, ni nujno,da sprašuješ tu,če onkolog ni pogovoren ali kako že praviš.

Imaš osebnega? Ali pa kar pojdi tja,kjer so te operirali, nekdo, četudi medicinska sestra bo že vedel, kako se tem stvarem streže.

Če je res,kar pišeš, seveda.

Seveda je res.

Joj osebni zdravnik mi je pa tudi  rekel,naj vprašam onkologa.

Sestra pa nima pojma!

sicer cist tako….med sestra ne sme dajati nobenih nasvetov in izjav o tbojem zdravstvenem stanju in zdravljenju, ne da nima pojma, prepovedano ji je.

A imaš pozitivne teste BRCA 1,2,da so ti dojke odstranili preventivno.Vem,da jih v nasprotnem primeru ne odstanjujejo kar vse povprek.Sem prebolela raka dojke in ker BRCA niso pozitivni so odstranili le del kjer je bil tumor.Res pa je tumor s kemoterapijo popolnoma izginil.

Na onko pa dobiš vsa navodila in vedno se lahko obrneš nanje.A na rehabilitacijo v toplice si šla.Plavanje je koristno.Izogibaj pa se soncu no saj to naj bi se vsi.Rano imej pokrito,po kopanju si kar majčko obleči pa bo.Izogibaj pa se nenadnim sunkovitim gibom.

Julij Cezar, 05.08.2025 ob 19:53

sicer cist tako….med sestra ne sme dajati nobenih nasvetov in izjav o tbojem zdravstvenem stanju in zdravljenju, ne da nima pojma, prepovedano ji je.

In strogo jim je zapovedano, da delajo čim večjo razdaljo med zdravnikom in pacientom-pardon stranko,pacient ni več opravičena beseda.

Rezi*, 05.08.2025 ob 19:37

JA ne vem, saj a ni dojke za vsak slučaj opredelila že tako? In pol mene ofnate nekateri tud za vsak slučaj,. ?☺️☺️☺️ ni spraševal glede jajčnikov in vpliva sonca. Dej no tečnobe ene.

Ti govoriš, da bo raka futrala na soncu. Tega ne razumem. Itak pretirano sončenje ni zdravo, ampak za kožo, zakaj bi bilo sonce škodljivo tudi za druge rake?

Ena490, 05.08.2025 ob 22:53

Ti govoriš, da bo raka futrala na soncu. Tega ne razumem. Itak pretirano sončenje ni zdravo, ampak za kožo, zakaj bi bilo sonce škodljivo tudi za druge rake?

A provociraš?

Ne gre za nevarnost raka, ampak učinkov sonca na mesto, kjer je bila operirana.

To ni ena majčkena operacija.

Druga stvar pa so zdravila, ki jih verjetno jemlje, ali jih je jemala.

Kar nekaj zdravil je, zaradi katerih se moraš resno izogibati soncu!

S hormoni bedak. Da ti jajca odrežejo svinja.

ZAradi vremena no. Zato pa je danes dež. In pol bodo nekateri že v bundah. Ampak, rak se lahko tudi v dežju ponovi. Vprašala je, povedala sem, naj gre zgodaj zjutrej ali zvečer se kopat, ker ne hodi podnevi naga naokrog. Sicer pa, napisala je tudi, da je raka imela dol, ne gor. Če je občutljiva na raka, jo lahko tud škorpjon ugrizne. ? Vprašala je, na kaj mora biti pozorna na silikonkah na soncu. Po operaciji. Pa naj bo dež. Bo oblečena. ? Sicer pa ne gre v solarij ob tem.

https://med.over.net/forum/tema/rak-dojke-in-soncenje-ter-dopust-1039488/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close