Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SICILIJA:najcenejsi prevoz?!

SICILIJA:najcenejsi prevoz?!

zanima me kako najceneje priti do sicilije… letalo ali vlak, kateri?

Neizpodbitno najceneje je na štop. Pa čeprav se Lord, ki bo danes zvečer s ponedeljkovega izleta prihrumel direktno na Travel.over.net, ne bo strinjal s tem.

Če izbiraš samo med vlakom in letalom, je letalo že zelo konkurenčno, vsaj na relaciji Trst – Palermo. Ne vem sicer kateri prevoznik je, ampak ponuja notranje lete v Italiji po podobnih pogojih kot Ryanair. Informacija še nisem preveril v praksi, zato se pozanimaj tudi drugje.

šE NEKAJ. Če računaš samo pot do Sicilije, zgornje drži. Če pa prišteješ še lokalne vožnje po sami Siciliji, je najugodnejši lasten prevoz, posebej če vas gre več.

ce razmisljal o letalu pokukaj na stran http://www.volareweb.com (ugodno tako kot pri ryanair). lp

zakaj se Lord ne strinja s stopom?
Kaj bi on sel pes?:-)

thanx… yeah, definitivno se strinjam s STOP varianto, ampak grem prek AEGEE-ja, ker so kolegico skenslal, grem sama, a za stopanje po celi italiji SAMA zal NIMAM JAJC!

In kje se po potikalo se v nadaljnje Lordovsko veličanstvo; kam planiraš kaj spizdit?

cauuuuu

Poskusi tole varianto :
Rijeka-Bari z ladjo Jadrolinija in malce iznajdljivosti…
Bari-Sicilija z vlakom

Tako boš videl še nekaj Dalmacije in otokov, kar je nedvoumno lepše, kot pa (zame) dolgočasna Italija.

Ja, tale varianta bi bila res zanimivejša, samo nikakor pa ni NAJCENEJŠA, kar je osnovno vprašanje.

Janchy, kako pa misliš s prevozi tam, po Siciliji sami?

ce sem prav obvescena, se za 40 eur furamo po celem otoku (messina, palermo, taormina, sirakuse, liparski otoki itd itd)… kako pa ne vem tocno, kvecjemu kak avtobus verjetno… (hm, sem gledala fotke in po sumljivih prevlekah za sedeze ugotovila, da je to res AVTOBUS, ehm…)

Morda še tale informacija. Drugo polovico julija grem tudi jaz na Sicilijo za 39900 sit. Prevoz z avtobusom in nočitve v kampu v Taormini, skupaj 9 dni. Po mojem ni tako visoka cena.

ciaooo.szeged….daj plz povej s katero agencijo je to poceni potavnaje na Sicilio za 39.900,00 sit..thnx

ZMT, in še je prosto. Če se boš odločila za 1. termin, se zagotovo srečamo! Sporoči, kako si se odločila.

Želim ti, da bi bila res prav obveščena. Za vožnjo po celi Siciliji z Eolskimi otoki vred je to simbolična cena. Razen, če vas bodo peljali samo na najbližjega (Vulcano) od Eolskih otokov.
Zato, ker 40 EUR pokrije ravno ceno rednih ladijskih vozovnic za obisk nekaterih od Eolskih otokov (MIlazzo-Vulcano-Lipari-Stromboli- Milazzo). Kje je potem še vsa vožnja po Siciliji.

yeah, ampak to je aegee varianta… od 140 EUR je kao 40 EUR za izlete po otoku… tako pravijo… ce nas bodo vsekli tam dol, ti pa sporocim pol…

yea, gut cena, super, sama se nisem odlocila za zmt… a to je sotor varianta?

To je sotor varianta, ja. Obljubljajo en lep kamp pod Taormino. Baje je res dobro v tem kampu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close