Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sicilija – kampi z najemom šotora, hiške

Sicilija – kampi z najemom šotora, hiške

Iščem, iščem, pa ne najdem… Z družino nameravamo z avtom do Sicilije in si tam izbrati nekako tri kampe kot izhodišča za ogled otoka. Bi mi lahko priporočili iz lastne izkušnje kakšne dobre, ki imajo tudi možnost najema šotora ali pa hiške?

Hvala

Ne vem, kje iščeš, ampak tule ima čisto vsak kamp, ki sem ga kliknila, tud hiške, bungalove, prikolice … Za šotore ravno ne vem, sem pa res v nekaterih italijanskih kampih videla tud šotore, ki jih rentajo.
Mi sicer potujemo z lastnim šotorom, pa na to nisem pozorna.

Za obisk Palerma je odlično izhodišče kamp La Playa v Isola Delle Femmine, fajn je bilo tudi v kampu Lo Scoglio, imen ostalih kampov se ne spomnim. Prvo noč (smo prispeli že v temi na otok) smo pa prespali v kampu La Pineta, prvem, ki smo ga našli, ta je pa res samo za prespat, ker ni nič pametnega v bližini.

za vzhodno obalo ti lahko priporočim kamp Mokambo, se nahaja ob obali v bližini mesta Giarre, v najem dajejo bungalove, razgledi na Etno so pa fantastični.

lp
fan

Priporočam kamp v kraju Letojani blizu Taormine, je odlično izhodišče za vzhodni in južni del. Mivka!

Hvala vsem za nasvete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close