Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Si vezana in …

Si vezana in …

Si vezana pa ti je mal dolgčas bi  dopisovala

Odgovor na objavo uporabnika
primorc00, 23.07.2025 ob 05:46

Si vezana pa ti je mal dolgčas bi  dopisovala

ooo

Evo zdj bi se pa dopisoval. Prej pa dajal nagrade pa nevem kaj še… srečat pa fukat pa noben neupa. Res ste zgube.

Cuao iz khe pa si?

Nobene nagrade nisem ponujal

Briiina…

Piši mi v ZS…z veseljem si vzamem čas zate…in te popeljem v svet ekstaze…:)

Vse se zmeniva…:)

Koki?????, 27.07.2025 ob 06:55

Logika kura, 25.07.2025 ob 19:32

No, lepo da končno priznaš da samo copy-pastaš tujo propagando brez lastne pameti 🙂

“Logika kura”, 

Si debilen?

Pač totalno si imbecilen ti AVTIST devičniški.

A se ti zavedaš, da si sam brez družabnega življenja, ker že ljudem, ki te tu beremo tvoje pisanje deluješ počeno v glavo.

Ali ne razumeš, da vse kar mi tu pišeš so samo neke tvoje v tvojo prizadeto glavo vbite avtistične predstave, ki nimajo nobene veze s tem kar sem jaz trdil ali pisal? Ne štekaš?

Kot neka zaostala budala, se tu prepiraš z mano o nečemu, kar nima veze z mano.

Totalno šhizofrenično, bolno, bizarno in avtistično čudaško. Na ulici bi ti norcu dal človek eno po kepi in ti rekel izgini norec.

še enkrat:

……………………… 

Nima ne repa, ne glave, ne logike kar pišeš.

Da sem trdil, da sem neodvisno prišel do teh novic?

Da sem trdil, da nisem te novice pobral iz zahodne propagande? KJE SEM TO TRDIL??? CITIRAJ!

Kaj a ima to veze s tem, da jih spremljam? (to družino)

………………….

Torej kaj sploh hočeš povedati čudak avtistični nerazumljivi? 

In mimogrede, kaj ima to veze, če je to objavila zahodna medijska propaganda, ČE JE PA ŽENSKA SAMA OBJAVILA VIDEO KJER JE VSE POVEDALA?

Torej kaj lahko zanikaš kot lažno propagando bebo?

(sem ta njen izbrisan video šel poiskati, ko sem zanj prebral v tej “zahodni medijski propagandi”. In je bilo v njemu to, kar je zahodna medijska propaganda objavila. Torej niso lagali. )

Torej kaj sploh hočeš povedati bebec zaostali?

Ker do sedaj ni bilo zaznati v tvojih besedah nobene logike in ne smisla. Bilo je zaznati le, da so tvoji komentarji, komentarji nekoga ki živi v neki nelogični avtistični realnosti) A se potem še čudiš, da te še nobena baba ni hotela incel patetičen.

.

Briiina, 26.07.2025 ob 16:56

Evo zdj bi se pa dopisoval. Prej pa dajal nagrade pa nevem kaj še… srečat pa fukat pa noben neupa. Res ste zgube.

Sem iz okolice Celja. Briina piši mi na: maj0601@gmail.com, pa se tam vse dogovoriva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close