Shranjevanje v cd
Pozdravljeni!
Pri emule sm downloadala pilates vaje, pa pesmi in ne gre mi poslati prijateljicam v email, msn,…kot tudi v cd ne morem shraniti. Naj povem, da shranim samo le en kb, potem ko odprem cd, pa nič ni v datoteki. Tudi ko hočem poslati, samo pošljem 1 kb, oni odprejo in nič ni na datoteki. Ne razumem zakaj se to gre? Raje bi pismi shranila v cd, pa pilates vaje, kako naj naredim, da bom lahko?? Prosim za pomoč!!
potem bi ti moglo delat.Ali lahko gledaš film ki ima končnico .avi ali poslušaš glasbo z končnico .mp3 na računalniku ali pa če imaš že na CD-ju iz CD-ja ? Klikni na ikono kjer imaš film ali pesem idesni klik pod lastnosti in poglej koliko velika je ta datoteka.Seveda to na računalniku kjer si si to potegnila dol.
zdaj te ne razumem al ima muzika res -150 B? ali Mb? Če je napisano B je najbrž bitov in to je samo bljižnica.Probaj si enega od teh programov potegnit pol dol pa probaj zripat v mp3
http://www.yuansoft.com/mp3_converter/cda_convert_freeware.html
http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Automation_Utilities/SC_Free_Audio_Converter.html
V namizju kjer sem shranila datoteke, tako piše v nastavitvah da vsaka pilates vaja ima 130-150B, čeprav v emule je bilo napisano 120-200MB. Zanimivo je da v emule piše spodaj, ko pritisnem eno datoteko zgoraj, spodaj je statistika, zahtev 0 sprejetih prenosov 0, prenešeno 0B, to je v seji napisano, tam pri skupaj pa piše zahtev 422, sprejetih prenosov 255, prenešeno 855 MB. To je v emule na datoteki. Jaz bi raje pilates prekopirala v cd, tako da bi lahko gledala vaje na dvd in ne na računalniku, pa mi ne gre…
Na namizju klikni z desno miško na to tvojo vajo in izberi Properties (Lastnosti). Odpre se ti novo okno. Na vrhu poišči če najdeš jeziček Shortcut (Bližnjica) in ga izberi, če ni že izbran.
Pritisni gumb Find target… in odpre ti novo okno. V tem imaš sedaj označeno tvojo pravo vajo. Poglej kako je velika in jo zapeci na cd.
Najlepša hvala za pomoč, sem našla tam, kam bi lahko shranila v cd. Sedaj pa se je pojavil en problem, namreč vsakič ko hočem shranit pilates vaje(različne), mi piše da ne more dokončat…Tako piše: Med postopkom pisanja je prišlo do napake. Disk na katerega ste poskušali pisat, morda ne bo več uporaben. To se mi dogaja vsakič, čeprav sem vsakič dala nov cd..
Forum je zaprt za komentiranje.