Shranjevanje MSN pogovorov
ja takole gre tole-greš v Msn in levo zgorej klikni na datoteko,potem odpri tam kjer piše ogled zgodovine sporočil in izberi ime osebe katere hočeš videti kaj sta med seboj pisala-klikneš na ime in pritisneš na v redu,nato se ti vse skupaj odpre in klikneš na izbriši zgodovino in klikneš da -probaj in mislim da ne bo nobenih problemov
bye
Če NIMAŠ nastavljeno, da se ti shranjujejo, potem tudi v zgodovini NI NIČ.
Tale opcija velja samo, če imaš to nastavljeno.
Če želiš, si pa lahko nastaviš in sicer takole: odpreš MSN, meni Orodja, Možnosti, Sporočila in v Zgodovino sporočil daš kljukico, kjer piše Samodejno shrani zgodovino mojih pogovorov.
Potem jih pa lahko vidiš, kot je napisal tikare …
pozdravljeni
berem stara sporočila, pa me zanima, če je po treh letih kakšna novost pri shranjevanju?
da nastaviš shranjevanje ali moraš odpret MSN ali lahko kar na ikoni nastaviš shranjevane?
zdaj imamo naložen nov MSN, ki pogovorov ne shranjuje, star MSN jih je v moje dokumente
hvala za odgovor in lep pozdrav
Ljubosumje, nezaupanje, špijonaža, vdiranje v zasebnost…. ja, same cvetke in odlike modrenega človeka 😉
Čeprav je tako početje v vsakem primeru nemoralno in “fuj”, ti bo seveda vseeno tudi striček google rade volje pomagal. Pod kakim “hack msn” se marsikaj skriva. Je pa res tudi to, da kakemu neukemu uporabniku vseeno največkrat ne uspe ravno vse, kar si je zamislil.
Forum je zaprt za komentiranje.