Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Shopping preko interneta

Shopping preko interneta

Zanima me, če ste že kupovale preko interneta in kakšne izkušnje imate s tem? Ali se splača nakup in kakšna je kvaliteta blaga, ki ga dobiš sploh kar se tiče oblačil in koliko stane carina, če recimo naročiš izdelek v Ameriki?

Sama bi si rada kupila perilo od Victorias Secret, ker imajo res lepe stvari, pa še zelo težko dobim dost veliko košarico nedrčka pri nas. Kje kupujete tiste, ki imate več kot košarico b, ali kupujete preko neta ali pa obstaja pri nas kakšna dobra trgovina s perilom z večjimi številkami?

Hvala za odgovor in lp

bolje,da ne kupis nicesar,ker bos dobila nekaj kar lahko vrzes samo v smeti!!! ne bodi se ti ena izmed naivnih ljudi! sploh pa ne kupuj iz drugih drzav,ali preko interneta,ker nikoli ne ves…

Triumph ima perilo tudi za večje številke. Prodajajo ga v Nami, Maxiju…

Po interentu sem pa jaz že kupila marsikaj (oblačila, tiskalnik, knjige, eno potovanje…), a vedno iz slovenskih spletnih trgovin. V Sloveniji te pri takih nakupih kar dobro ščiti Zakon o varstvu potrošnikov in ti zagotavlja 15 dni neomejeno pravico do vračila blaga. Tako kot za kataloško prodajo – če ti ne ustreza, so ti ob vrnitvi blaga dolžni vrniti denar, ne glede na razlog, zakaj ti ne ustreza. Seveda mroa biti tudi spletna trgovina solidna – v trgovini, za katero še nikoli nisem slišala, jaz ne kupujem. Poznam kar nekaj ljudi, ki iz tujine po internetu kupujejo knjige. Ne vem, da bi imeli kake pritožbe.

glede VS-a in naročanja iz Amerike imaš tukaj prekopirano z drugega foruma:

pojdi na forum Nakupovanje in razprodaje – Vicotria’s Secret ( sporočili z datumom 13.11.03.in 15.08.04)

ali pa na med.over.net uporabi iskalnik: je bilo že veliko govora na to temo!

he, he, he…..cenzura zaradi nelojalne konkurence na vidiku:

Torej:

napiši

LOL!

Odtipkaj v Najdi . si iskalniku “Lepota in stil” in postopaj, kot omenjeno v prvem postu

Čao!

Ola,

jaz se pa moram pohvalit, da pri VS stalno nakupujem preko neta in sem zelo zadovoljna. Kvaliteta je neprecenljiva, pa tudi modeli za dol past.
Cene so zelo ugodne, se zlasti, ce kupujes na razprodajah, ki so non stop.
Kosarice pa..Hm jaz imam 75B in to je njihova 34A. Kot ulito zame.
Pazi le pri pizamah in ostalem, kjer raje naroci stevilko manj kot pri nas.

Vedno dobim v roku 10 dni, ceprav napisejo, da bo roba pri meni v 1 mesecu;)

Pa prijeten nakup

Vsem najlepša hvala za odgovore! Ena2 napisala si da se večje številke dajo pri nas dobiti pri Triumphu, to je res, vendar so samo modeli za moje pojme za stare mame, ne pa za mlade ženske, ki želijo moderno sexy perilo.

Vprašanje za “zanjo”, zanima me koliko si plačala carine in ddv-ja na izdelke, ki si jih kupovala pri VS, ker po podatkih iz foruma lepota in stil naj bi vse skupaj znašalo še dodatnih 70-80% na kupljeno blago?!

Pa pogledaš Customer Service pa vse piše kok plačaš, dobavni pogoji… 🙂

Customer Service trenutno ne dela, drugače pa kot mi je znano tam piše samo za poštnino! Carino in ddv zaračunajo v Sloveniji a ne!

To pa ne bi vedla 🙂

Ojla,

Jaz vam povem le kar vem okrog carine;
Poštnino ti obdavčijo, tudi če je vrednost nič – beri na darilo prejeto iz avstralije ti lahko upalijo carino na poštnino…

temu se frendi izogibajo da si dajo dostavljati na poštno ležeče v astrijo ali italijo in prideš tja dvignit. Bojda da ni problema, kako se to zmeniš na pošti v italiij pa ne vem, a gotovo bo vedel kdo drug še kaj več okrog tega.
In v tem primeru naši cariniki ne pridejo do paketa…

Če gre za enkratno naročilo se po mojem ne izplača, če se greš tole večkrat se pa bojda že hudo izplača.

l.p,
l.a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close