Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style shokng volume

shokng volume

Pozdravljeni!

Zaradi zelo dobre reklame sem si kupila maskaro Shoking Volume od L´oreal-a. Ko sem jo nanesla sem res doživela šok. Ne vem ali ne znam ravnati z njo ali je maskara “zanič”. Trepalnice sem imela totalno zlepljene in takšna ne bi upala niti za pusta ven.
Ali ima katera izkušnje z to maskaro? Mi lahko svetujete res dobro maskaro, ki trepalnice zaviha in podaljša, ampak se ne suši zelo hitro in jo lahko nanesem večkrat?

Hvala in lep pozdrav!

Isto se je zgodilo meni z XXL maskaro od Mayebeline.

Pozdravljena!
Poznam podobne težave. Najlažje jih boš rešila iz ricinusovim oljem. Pomaga pri rasti trepalnic in obrvi.

lp

Lancome flextenciles je odlična mascara.

kje se da kupit to maskaro? koliko pa stane?

Nakup maskare je možen skoraj v vsaki drogeriji, točne cene ne vem, je pa nekje okrog 2.500,00 SIT.
lpj

Hey!
Moji prijatelici se je zgodilo isto! Grooza res! Mislim, da je kar maskara za nič! Drugače pa jaz najbolj zaupam Max-facorju!
Najboljša se mi zdi Max-facorjeva nova maskara Masterpiece z revolucionarno iFX ščetko. Res je revolucionarna in jo priporočam!

Lp Sančy

Sančy!

Meni je od vseh maskar, ki sem jih preiskusila (in bilo jih je veliko), še vedno najboljša od Max Factor in sicer 2000 Calorie. Imela sem že tudi maskaro Flextenciles od Lacoma (kot je svetovala ena druga bralka) in bila mi je grozna!
Ali je iFX maskara ta z novo gumijasto ščetko? Ali ti lepo dvigne trepalnice? Nikoli še nisem uporabljala gumijaste ščetke zato me malo skrbi, ker ne bi rada spet vrgla denarja proč.

Lep pozdrav!

Pozdravljena,
nova MF maskara Masterpice nima gumjaste ščetke ampak je ščetina iz elastana. S to ščetko dosežemo čisto vse kotičke in maskara obarva tudi najbolj tanke in skrite trepalnice. S tem dosežemo lepo uokvirjene oči, zato so videti večje in izrazitejše.
lpj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close