Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sezonski najem apartmana

Sezonski najem apartmana

Naslednje leto bi radi nekje ob morju v Istri (slovenski ali hrvaški, ne daleč od meje) najeli apartma za družino (2 odrasla, 2 otroka) za celo sezono, se pravi od prvega maja (ali že prej) do konca jeseni. Zanimajo me okvirne cene takšnega “pavšala”. Kdor je že najemal, kako se zmenite z lastnikom za stroške, plačujete posebej ali je že v ceni.

Tudi mene bi zanimal tak najem. Letos sem malce spraševala za Izolo ali Koper. Nisem dobila nobenega odgovora.

Jaz pa vem za en tak najem in sicer na otoku Pašmanu v mestu Tkon.

Samostojna hiša je za 4-6 oseb. Spodaj je kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnico in izhodom na teraso. V zgornjem nadstropju pa se nahajata dve ločeni spalnici z izhodom na balkon.

Od plaže je oddaljen cca 70m, od otroškega igrišča 20m in od centra mesta cca 100m, kjer se nahaja tržnica, ribarnica, 2 mesnici, 2 trgovini, ambulanta,lekarna skratka vse kar potrebujete.

Na plaži se nahaja peskovnik z mivko.
Plaža sama pa je betonirano peščena s plitvino, kar je primerno za male otroke.

Več informacij na zizek.tina@gmail.com

Tinča, to gre za najem za celo sezono? Kakšna pa je cena?
Čeprav, mi iščemo malo bližje, da lahko skočimo za konec tedna dol.

Ja obstaja možnost sezonskega najema.
In sicer je cena v predsezoni 45€/noč, v sezoni pa 65/noč.
Kar pa se oddaljenosti tiče, jaz sem iz MB in imam do hiše točno 400km, kar pomeni da sem v cca 4 urah na Pašmanu, kjer se poletje začne prej, saj je vendarle Dalmacija. Tak da brez skrbi tudi jaz sem ena izmed takšnih viken ljubiteljev morja, ker brez morja pač ne morem.

Lp!

Oddajamo opremljene apartmaje v bližini Portoroža – Sečovlje na zelo mirni lokaciji obdana z naravo. Najem je možen tudi čez sezono cena nočitve je 30 eur za dlje časa.

Za več informacij sem na voljo na 040 838 444 ali taj2004@gmail.com

Apartma v Istri za 3.700 Evrov za sezono. Pustite kontakt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close