SEZONA
Verjela ali ne, butasta tema s še bolj butasto vsebino, to me je zmotilo in se delam norca iz tega, da nekateri nekaj vidite in zdaj je to oh in sploh ne vem kaj….nekateri imate silno dolgočasen life, naj vam bog pomaga :P[/quote]
Saj pride tudi Emanuel Kant na vrsto. Pocasi. Bos videla da bo kdo nacel 🙂 To bo najbolj komentirana tema :)[/quote]
Heh…Immanuel je pravo ime 😛 Lahko bi ga malo čital, da bi te razsvetlil in te ne bi toliko zrajcalo le to kar vidiš 😛
Sem odpru skrinjico? Punce so po moje malce izzivale. Koga-pa ne vem. So iskale pozornost-ali so uzivale na mrazu? Sicer pa kot receno bom bolj pozoren (samo zaradi vas na forumu) in opazoval nadaljno dogajanje.
Seveda pa nimam nic proti. Pandora ti kar nadaljuj tradicijo.
Goldhish sem ze polnoleten 🙂
m111, pa so dosegle svoj namen, ni jih zastonj zeblo, so dobile pozornost :), celo na MONu je debata o njih.
Za pozornost je pa treba potrpet. Če ne dobiš s pametjo, z delom, … pozornosti. Pa se recimo na pol gol sprehajaš po mestu sredi zime, če še to ne pomaga pa daš kako golo fotko na FB… pozornost zagotovljena.
Vsak ima nekaj, da pritegne pozornost, eni s pametjo, drugi z goloto…
Zelel sem se distancirati od foruma in uzivati samo v branju, no tvoje besede so mi segle prav do srca zato si zasluzis celovit odgovor. Posipam se s pepelom in priznam prav imas. V teh zimskih mesecih je izrazito pomanjkanje gole zenske koze, tako da je abstinenca naredila svoje-pa sem zadnjic pokukal 🙂 No nisem egosit. Ne, ne. Danes ko si ti se drnjohal, pa do pred kratkim, ko si se ti se opeval na tem forumu, sem se ukvarjal z lopatanjem. No nisem se zadrzal le pri lastnih interesih, celo dvorisce je ocisceno, kot se sika. Prosim ne prezri sekundarnega efekta. S tem sem se tudi nekoliko revansiral zenskemu spolu (ce si je kaksen decko napasel oci-tud prav), ki so skozi okna opazovale neumornega garaca. Vem rekel bos: proletarac, prava stvar. Napaka 🙂 Gledati moras skozi oci “pravih zensk”. Torej-si pripravljen? Pripri oci in si predstavljaj nabildanega mozaka v rdecih tangicah z ogromno lopato 🙂
Da ne bodo pritekle sline se s tvoje strani raje zakljucujem fantazijski opis. No da ne bos mislil da je to vse. Oh, ne moj veliki fen. Zgodba se je sele zacela. Sosede so neprestano hodile mimo in komunikacija je svigala 100 na uro. Oh dobr dan moski 111, kako ste kaj. Pa spet druga, ravokar sem skuhala cajcka saj se boste oglasili moski 111. Skromen kot vedno sem zbiral “kuponcke s popusti” in bom pocakal na primerno priloznost.
Ker pa nisem egositicna svinja ti lahko izdam se eno skrivnost. Tudi jutri pa se v cetrtek se pricakuje sneg. Ti verjetno nimas nobenih tezavic. No mikroekonomist ne bo naredil napake in pocistil isto podrocje. Ne, ne, treba se je siriti na tuje trge.
Za konec samo se opomba da se kuponi ne sestevajo in da jih je treba loceno koristiti.
ps.
Me bos kaj pogresal?
minksi, ampak žal nobena s pametjo ni dobila toliko pozornosti, da bi moški111 odprl posebno temo zanjo. :))[/quote]
ampak tebi je sedaj z moško pomočjo_ m111 to znano.
veš, da je pamet sekundarnega pomena , da pa je ženska pamet samo za pametne moške:)
dejstvo je, da je razmnoževalni čut- vid, več vreden, kot vsi ostali čuti skupaj. pamet pa mu je samo v pomoč in je tudi nastala v človeku kasneje.
minksi, ampak žal nobena s pametjo ni dobila toliko pozornosti, da bi moški111 odprl posebno temo zanjo. :))[/quote]
ampak tebi je sedaj z moško pomočjo_ m111 to znano.
veš, da je pamet sekundarnega pomena , da pa je ženska pamet samo za pametne moške:)
dejstvo je, da je razmnoževalni čut- vid, več vreden, kot vsi ostali čuti skupaj. pamet pa mu je samo v pomoč in je tudi nastala v človeku kasneje.[/quote]Saj se da tudi po načinu oblačenja sklepat o “ženski pameti”….., če se pri – temp. obleče minič že ne more bit ne vem kako brihtna 😉
Saj o tem se je je spraševal m111 kolikor sem ga sam razumel 🙂 Punce pa vse v luft k je ena druge noge gledal…..
Ajajaj dekleta tako ne bo šlo, razen če se ve oblečete še krajši model minice – dominđoš mislim, da se mu reče 😉 …… 🙂
pa krvavice in pečenice 🙂
pa sezona za sankanje, drsanje, kepanje … 🙂
[/quote]
Prvo dvoje preskočim, vse ostalo pa sem počela čez vikend in včeraj. 🙂
On_ piše:
sicer pa ne vem, kako misli?
piše:
Saj se da tudi po načinu oblačenja sklepat o “ženski pameti”….
to pa je čisto jasno.eto, razmišljanje v drugo smer:)
kako si predstavljaš žensko,
z eno raztegnjeni pižamo v postelji, ali pa druga verzija : z rajc opremo:)
kje je več pameti ? pamet in pamet da pamet.
tu bi se dala napisat knjiga:)
Hahah, NorTON a nisi prej govoril o pametnih moških??!! :)))
Mogoče bi se kakšen petelinček, ki tu tako glasno kikirika in vse kar piše, piše na račun slabosti in neumnosti žensk, kaj naučil od tebe.
ps; Le kdo/kakšen/a išče slabo pri drugih, tudi če tega ni? 🙂
Se strinjam Robi.
In ko berem nekatere tu na forumu, se sprašujem; le katera oz. kakšna ženska bi si želela moškega, ki ima takšno mišljenje o ženskah in obratno, seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.