Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEZONA

SEZONA

Danes videl 3 mlade zenske v super kratkih minicah s tankimi nogavicami. Prav zasmilile so se mi 🙂 Sedaj pa me zanima ali je se ze zacela sezona lova ali pa se nekje v blizini formira hisa veselja?

Torej si jih videl sredi belega dne, na prostem, ob kuhančku?:)) Dons je bilo na sončku izredno toplo. O kakšnem lovu govoriš? Misliš, da iščejo plen? Meni se bolj moški zdijo kot lovci:).

Ribica danes ob 8h zjutraj. Megla, brez soncka….

Zakaj so se ti zasmilile? Ker jih je zeblo ali zakaj? Vsaka se obleče kakor ji paše 😀
Drugič stran glej, da ti ne bo potrebno pisati sem gor takšnih neumnosti 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To je pa čudno:). No, popoldne sem videla kelnarce, kako so v kratkih rokavih skakale ven iz lokala. Si bil v bližini kakšnega avtosalona?:) Iščem nek razumski razlog, ker tole z lovom se mi ne zdi realno.

Nekako nisem imel moci da bi pogledal stran:) Mi pa je slo bolj na smeh, ce sem iskren …

A-ha, tako so se ti zasmilile, da si se začel režati ? 😛

Mimogrede? Si zdrav? Mentalno??

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Z moskega stalisca: Da. Za obratni spol pa nisem cisto preprican 🙂
Ampak zakaj juris name. Sem jaz mogoce v vrocih hlackah skakal naokrog in rzkazoval lepe nozice 🙂

Ne vem, v čem je problem. Dvomim, da te je zaskrbelo za njihovo zdravje. Se ti smilijo tudi moški pijančki, ki že navsezgodaj žulijo svojo steklenico?
Naj uživajo mlada dekleta. Sigurno se niso od daleč pripeljala s trolo in šla peš 3 km, po megli in mrazu. Za tistih 100 m stopicanja, pa tolk halo efekta:).

Namen deklet dosežen. Neka duša bo težko zaspala. :)))

ps; A misliš, da so pomislile, da se komu smilijo. Po moje je veliko bolj preprosto….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Verjetno zato, ker omenjaš nekaj kar ni omembe vredno. Lahko bi naredil kakšno slikico s telefonom, da bi videli pri čem nisi imel moči, da bi gledal stran in bi lahko presodili, če je bilo res potrebno da se zaradi tega odpre nova tema. Morebiti pa nam le na tak način sporočaš, da so bile tri stilsko&pomanjkljivo oblečene tvoj vrhunec današnjega dne??

Kaksna trola? Dobesedno pred vrati se mi sprehajajo v minicih ki jih vidis samo se na plazi in me seveda firbca. Pa naj katera prijavi da to pocne tudi sama pa bom zadovoljen.

Vprašanje, kaj je zate minica:)). Si imel velikeeee oči?:)
Sama nosim krila nad koleni, morda bi kdo rekel, da je to mini krilo (spet stvar trenutne domišljije). In v takšnem vremenu kot je bilo danes (pri nas zjutraj 0 stopinj), bi v kombinaciji s tankimi nogavicami obula škornje. Če gre pa za “skoke” od vrat do vrat, bi pa tudi kaj odvrgla:)). In z nikakršnim globjim pomenom!

Pomisli na lambado in skrajsaj za cca 10 cm. Saj pravim to se nosi na morju ne pa januarja.

Komaj cakam poletje 🙂

Lol:).
Maš še zdaj trdega od zjutraj? In potem so ženske krive, a ne…lovače:).

Kako ste to lepo obrnile v svoj prid 🙂 Konzervativno sprasujem kdaj zacnete z mini krili, ispadem pa pacek 🙂 Zakaj? Ker sem samo precekiral stanje na terenu 🙂 Opcijo svobodnih podjetnic pa ni nihce komentiral?

Sam si zapeljal na tak mlin, da je bilo moje mnenje le rezultat tvoje domišljije.). Torej si se sam zakvačkal, če je sploh govora o kvačkanju.
To ni objektivno stanje na terenu. Danes se ti je prikazala Marija oz. kar šopek Marij:). In ker si moški, ne moreš iz svoje kože. Vse je vredu:).

Moram fotkat da bos verjela 🙂 Le zakaj bi lagal? Namesto fatamorgan imam google. Zadostuje. Ok, mora zadostovati 🙂

Ne, saj ti verjamem. Samo ti gledaš iz drugačne perspektive. Zate je to uauuu, oh in sploh:). Meni še na misel ne bi prišlo, da bi o tem razmišljala na tak način:). Tebe to očara, impresionira, ker si moški. Vse je vredu:).

Verjela ali ne, butasta tema s še bolj butasto vsebino, to me je zmotilo in se delam norca iz tega, da nekateri nekaj vidite in zdaj je to oh in sploh ne vem kaj….nekateri imate silno dolgočasen life, naj vam bog pomaga 😛

Ena deklina: she’s so unusual. Dve deklini: girls just wanna have fun. TRICA?
No ce reces da je Ok, sem pomirjen. Moski mozgani? Ok.
Mimogrede naslednji teden bo sneg, kaj ce jih …. Ah, ja seveda to je normalno 🙂

Če si se kdaj pozimi v petek zvečer sprehajal po Londonu, si ugotovil, da so vse rojakinje v mini krilih in sandalih, seveda brez nogavic, zunaj, pred pubi. Temperatura pa par stopinj nad ničlo.

Če si se kdaj pozimi sprehajal po Londonu podnevi, si lahko ugotovil, da rojakinje ne poznajo najlonk in da jih je cela četica, ki nosi krilo in škornje, brez najlonk (oziroma kakršnikoli nogavic po stegnih…). Pa spet – temperatura nekaj stopinj nad ničlo, dež, veter in vlaga se ti zažira v kosti.

Kar se tiče mini krilc pozimi – če si navajena, ni problema. Zdaj se sicer nekaj let nisem šla tega športa, tako da bi me pošteno zeblo, ampak prej pa mi to ni bil noben problem, če je bilo le vsaj ene 4 stopinje nad ničlo. Pod to temperaturo pa je bilo zame premrzlo 🙂 Ker sem pa bolj zmrzljive sorte, verjamem, da je katerim drugim tudi pri nižjih temperaturah čisto v redu.

Kratka krila niso sezonska zadeva. Ne vem od kje ti misel, da se to nosi samo na plaži 🙂 Razlika je le v tem, da enkrat imaš svileno ali bombažno, drugič pa usnjeno ali volneno … :-))))

Verjela ali ne, butasta tema s še bolj butasto vsebino, to me je zmotilo in se delam norca iz tega, da nekateri nekaj vidite in zdaj je to oh in sploh ne vem kaj….nekateri imate silno dolgočasen life, naj vam bog pomaga :P[/quote]

Saj pride tudi Emanuel Kant na vrsto. Pocasi. Bos videla da bo kdo nacel 🙂 To bo najbolj komentirana tema 🙂

Ja, naslednji teden bo res ogromno snega:). Po moje bodo kazale le popke, to je nekako pričakovanega, glede na vremensko napoved:). Spodaj pa ugice…uauuu:). Si boš upal ven?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close