SEZONA
Ne vem, v čem je problem. Dvomim, da te je zaskrbelo za njihovo zdravje. Se ti smilijo tudi moški pijančki, ki že navsezgodaj žulijo svojo steklenico?
Naj uživajo mlada dekleta. Sigurno se niso od daleč pripeljala s trolo in šla peš 3 km, po megli in mrazu. Za tistih 100 m stopicanja, pa tolk halo efekta:).
Namen deklet dosežen. Neka duša bo težko zaspala. :)))
ps; A misliš, da so pomislile, da se komu smilijo. Po moje je veliko bolj preprosto….
Verjetno zato, ker omenjaš nekaj kar ni omembe vredno. Lahko bi naredil kakšno slikico s telefonom, da bi videli pri čem nisi imel moči, da bi gledal stran in bi lahko presodili, če je bilo res potrebno da se zaradi tega odpre nova tema. Morebiti pa nam le na tak način sporočaš, da so bile tri stilsko&pomanjkljivo oblečene tvoj vrhunec današnjega dne??
Vprašanje, kaj je zate minica:)). Si imel velikeeee oči?:)
Sama nosim krila nad koleni, morda bi kdo rekel, da je to mini krilo (spet stvar trenutne domišljije). In v takšnem vremenu kot je bilo danes (pri nas zjutraj 0 stopinj), bi v kombinaciji s tankimi nogavicami obula škornje. Če gre pa za “skoke” od vrat do vrat, bi pa tudi kaj odvrgla:)). In z nikakršnim globjim pomenom!
Verjela ali ne, butasta tema s še bolj butasto vsebino, to me je zmotilo in se delam norca iz tega, da nekateri nekaj vidite in zdaj je to oh in sploh ne vem kaj….nekateri imate silno dolgočasen life, naj vam bog pomaga 😛
Če si se kdaj pozimi v petek zvečer sprehajal po Londonu, si ugotovil, da so vse rojakinje v mini krilih in sandalih, seveda brez nogavic, zunaj, pred pubi. Temperatura pa par stopinj nad ničlo.
Če si se kdaj pozimi sprehajal po Londonu podnevi, si lahko ugotovil, da rojakinje ne poznajo najlonk in da jih je cela četica, ki nosi krilo in škornje, brez najlonk (oziroma kakršnikoli nogavic po stegnih…). Pa spet – temperatura nekaj stopinj nad ničlo, dež, veter in vlaga se ti zažira v kosti.
Kar se tiče mini krilc pozimi – če si navajena, ni problema. Zdaj se sicer nekaj let nisem šla tega športa, tako da bi me pošteno zeblo, ampak prej pa mi to ni bil noben problem, če je bilo le vsaj ene 4 stopinje nad ničlo. Pod to temperaturo pa je bilo zame premrzlo 🙂 Ker sem pa bolj zmrzljive sorte, verjamem, da je katerim drugim tudi pri nižjih temperaturah čisto v redu.
Kratka krila niso sezonska zadeva. Ne vem od kje ti misel, da se to nosi samo na plaži 🙂 Razlika je le v tem, da enkrat imaš svileno ali bombažno, drugič pa usnjeno ali volneno … :-))))
Verjela ali ne, butasta tema s še bolj butasto vsebino, to me je zmotilo in se delam norca iz tega, da nekateri nekaj vidite in zdaj je to oh in sploh ne vem kaj….nekateri imate silno dolgočasen life, naj vam bog pomaga :P[/quote]
Saj pride tudi Emanuel Kant na vrsto. Pocasi. Bos videla da bo kdo nacel 🙂 To bo najbolj komentirana tema 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.