Najdi forum

sezona prihaja

ta šlager je sicer že obdelan, samo nekaj topikov:

– youst hostli so samo za mlade – ena najbolj neumnih parol
– klientela youst hostlov rada zpravlja – kar je resnica in ne utruja
– v sezoni je mir – samo doma , sol v lavor in zaprta vrata in okna.drugače ne.
– agencijam je ravno – njih zanima samo dobiček , čim hitreje za čim več
– industriski turizem: zelo lepo, wunderšen, wunderbar, luštno, it is a very nice / psihični trening zaposlenih v turizmu /
– popotništvo , kaj je sploh to? veja turizma, druga filozofija, v večini primerov nezahtevna klientela
– destinacije: ene in iste, povprečneži pač pričakujejo povprečno.
– 1 maj / drago a množično , bendima / trgatev / turizma
– zakaj ima hrvaška 20 % manj bukinga za letos , krivi so sami / 4 only /
– zakaj topliški turizem, vprašajte vašega dohtarja
– hitri turizem, v postonjski jami je samo lordwales taka mona da moker do gat vstraja več kot 5 ur.medtem se izmenjajo najmnaj tri smene turistov.

odgovore posredujte vi, ugotovitev / moja / 2003 pa je:

nobena sloveska turistična agencija ne bo videla niti enega mojega tolarja.izbiram top destinacije in moje mnenje recimo o bledu / nazaduje množični obisk, nobenega tekanja, nobenih skupin , bogati američani in zahodno evropejci, da o japončkih z lonely planet ne govorimo.ceneje kot nahrvaškem.

seveda pričakujem da se večina z gornjimi toipiki ne bo strinjala, a tudi z izbrisanimi in vpisanimi se mnogi ne.to je demokracija, in vi ste šef vašega denarja.lahko date hrvatom v sezoni 200 jurjev za en teden, ali pa za ta denar preživite 10 dni na bledu / primerjava je za hotele z **** zvezdicami.

sicer pa da ne govorimo o čistoči na hrvaškem, a to je stara zgodba.pa še šov željke ogrese je sanader umaknil.mislim da me še dolgo bodo videli.mi bled in topolšca povsem zadostujeta pred večjimi projekti.

kakorkoli že , želim vam prijeten naj si bo delovni ali popotniški dan

http://www.lordwales.com

lord, saj, vse lepo in prav, moram priznati da tudi ti včasih, redko, ampak le, kako pametno ven vržeš. ampak…kaj si hotel povedati s tem postom? aja, pa že ene parkrat smo ti povedali, da se piše YOUTH hostel.

nekaj dovtipov na turistično sezono, profesionalna deformacija – kaj češ.danes je bilo če odštejem kosilo 7 ur , pa sploh še ni sezona.potem naredim klasično napako, ko nesem razglednice klientele v kaslc.pa me dobila gosta in tako je šlo 15 minut.a to je turizem.

bom poskušal pravilno napisati: youth hostel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close