Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seznam prepovedanih besed za sina in moža

Seznam prepovedanih besed za sina in moža

Te besede ne smeta uporabiti, lahko pa jih jaz, in ko jaz uporabim točno to besedo lahko nadaljujeta pogovor in omenjata to besedo po največ 5 min za tem, ko jaz omenjam, če smo še v istem pogovoru. Če omenim eno izmed teh besed, lahko omenita tisto v nižji hierarhiji in ne bom jezna.

Prepovedane besede:

-katera koli država (spet, ce pricakujem odgovor v imenu države, recimo katera država igra danes proti Sloveniji, ne, da bi rekla Slovenija igra s Italijo)

*hierarhija*

1. Evropska država

2. Afriška

3. Ameriška

4. Azijska

5. Avstralija

-katerakoli trgovina (omenita lahko le, če jaz prva vprašam, npr. V katero trgovino greš, lahko rečete ime, ne pa, da gresta v spar, če vprašam le kam gresta)

-imena ljudi, ki jih ne maram

*hierarhija*

1. Ljudi, ki jih zelo sovražim

2. Malo sovražim

3. Se mi grabijo zaradi videza

4. Se mi grabijo zaradi dejanj

-zelena, modra in kopriva

Odgovor na objavo uporabnika
Uzaljena, 06.09.2025 ob 20:29

Te besede ne smeta uporabiti, lahko pa jih jaz, in ko jaz uporabim točno to besedo lahko nadaljujeta pogovor in omenjata to besedo po največ 5 min za tem, ko jaz omenjam, če smo še v istem pogovoru. Če omenim eno izmed teh besed, lahko omenita tisto v nižji hierarhiji in ne bom jezna.

Prepovedane besede:

-katera koli država (spet, ce pricakujem odgovor v imenu države, recimo katera država igra danes proti Sloveniji, ne, da bi rekla Slovenija igra s Italijo)

*hierarhija*

1. Evropska država

2. Afriška

3. Ameriška

4. Azijska

5. Avstralija

-katerakoli trgovina (omenita lahko le, če jaz prva vprašam, npr. V katero trgovino greš, lahko rečete ime, ne pa, da gresta v spar, če vprašam le kam gresta)

-imena ljudi, ki jih ne maram

*hierarhija*

1. Ljudi, ki jih zelo sovražim

2. Malo sovražim

3. Se mi grabijo zaradi videza

4. Se mi grabijo zaradi dejanj

-zelena, modra in kopriva

Zdravljenje kliče

Bolano!

Hitro do psihiatra!

UBoga onadva.

Ni normalno tvoje vedenje.