Najdi forum

Sezana

A kdo pozna kaksno restavracijo, gostilno, hotel v Sezani ali okolici, ki lahko sprejme 130 ljudi naenkrat?

Vsaka informacija dobrodosla!

Lp, A.

Ali nimaš tam Grad Zemono? Sama sem bila tam pred leti, sedaj pa mislim da je tam restavracija.
Pozanimaj se malo.
Pa srečno

Ja je Zemono, mi smo imeli tam porocno kosilo. Ampak je zadeva prevec fensi za tri avtobuse ljudi na kolektivnem, ki se bodo vracali iz Gardalanda!

Zemono je pri Ajdovščini in je od Sežane kar oddaljen. Zagotovo imajo v Sežani TIC – tam ti bojo znali svetovati.

Hej!

Na sezanskem in komenskem krasu je tudi vec domacij, kjer se ukvarjajo s kmeckim turizmom. Ne vem sicer imen; veckrat vidim po TV. Tam bi vam bilo lepo. Tudi v Mercah je dobra gostilna ( par minut pred Sezano).
Najbolje bi bilo povprasati na TIC in ti bodo svetovali. Lp

povprašaj v križu -5 km iz sežane proti štanjelu,kraški hram,ali pa v škocjenske jame -tam vem da je ena gostilna -smo imeli eno ohcet tam,je tud veliko prostora in fajn.zakaj rabiš hrana ,spanje ?pozdrav

to je gorica

ja sem se spomnila,v sežani je tudi pivnica kompas tam sigurno sprejmejo toliko ljudi,sam prej vprašaj saj imajo včasih ob sobotah plese.pol v Tomaju je kmečki turizem škrlj ali škerelj,ne vem pa kapacitete,ja pa v divači to je enih 5 km iz sežane je orient expres je zelo velik prostor in odlično hrana pa picerija-ni samo picerija tu pride veliko italjianov ker je tako zelo fino,v sobotah tudi glasba-mi tu večkrat jemo je zame za pico .mož pa ima raje drugo hrani in tako pridemo vsi na svoj račun.ja ko zdaj razmišljam definitivno najboljši orient expres.upam da sem ti kaj pomagala.pozdrav

Mogoče si boš lahko pomagala s to stranjo:

Rabimo vecerjo na poti iz Gardalanda.

Hvala vsem!!!

V ORIENTU V DIVAČI GOTOVO NI ZA 130 LJUDI PROSTORA.
NA KOMPASU MOGOČE DA JE, AMPAK BI MORALI PREDHODNO REZERVIRATI, KER OB SOBOTAH IMAJO ŽIVO GLASBO IN JE NABASANO

si bila kdaj v spodnjem prostoru,kjer imajo ko ni glasbe zaprto z zavesami?tam je bil nekoč disko in verjetno nas je bilo več kot 130!polno je miz in lep prostor.

ja ,najbolše je da samapokličeš in povprašaš vsekakor prej ker če je to sobota zna biti polno kjerkoli že je.ja tudi v pivnici kompas je prostora ful,pa še na poti je, par sto metrov od meje.

Dobra gostilna je v Križu pri Sežani…Žal, ne vem imena.

Tan

LP!

V Križu se imenuje Kraški hram in se mi zdi da 130 ljudi nimajo prostora(skupaj) , drugače je pa dobra izbira kaka osmica, ki so se žačele po Krasu. Na linku ki je omenjen malo prej poglej rubriko osmice in boš videla kje se kakšna nahaja, pokliči prej in se mi zdi da je najcenejša varianta in ješ boljše kot v gostilni.

Annja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close