SEXS
Če ti povemo, da je razlika z drugimi moškimi, potem boš vedel, da je razlika tudi z drugimi ženskami. Ali bi zdaj moralo tudi njo skrbeti?
seveda da je razlika!!! normalno!
pa ne samo v obliki in dolžini penisa!
nekateri moški ful radi ližejo tamalo, nekateri malo manj, baje obstajajo tut taki ki tega ne marajo-čudno, ane!
eni hočejo fuuuuuul fafanja, eni manj eni pa sploh ne-še eni čudaki…
enim pride takoj, drugi pa loh sexajo po celo uro-njami =)
eni imajo radi samo en beden položaj, drugi radi malo sprobavajo-mmmmmm
eni so grobi, eni nežni, drugi pa vse po malo-najbolša kombinacija
eni počasi not, ven, not ven, eni nabijajo divje-to je toooop,
eni se umes poljubljajo eni ne,
eni umes počnejo še kaj, drugi nič….
pa še veliko razlik je…
če si si dober ne bo iskala drugje, jaz sem z mojim že 10 let, začela sva ko sem bila še zelo mlada in z skoraj nič izkušnjami….
tako da tole kar sem napisala so ugotovitve ki si jih delimo z prijateljicami, saj veste kakšne smo ženske… use si povemo, tut take stvari =)
tko da ti se z svojo lubiko lepo pogovori kaj ji je všeč in kaj ne tako da ne bo drugje iskala.
še tole ti povem, nekoč mi je ena znanka rekla, da ne bom nikoli nič sprobala če bom skos ostala z mojim lubijem… jaz pa sem ji rekla, zakaj bi ga pustila in iskala boljšega, kar je malo vrjetno da mi bo uspelo, ker me tko posexa da se mi še cel naslednji dan kolca =D
štekaš-če boš tako dober da bo cela blažena ne bo drugje iskala
če boš pa zanič… pa bog pomagaj
On_ ja saj sem lepo napisala =) saj ni nobena skrivnost da se ženske use med sabo pogovarjamo, seveda je sex pogosta tema =) tam sem dobila vse tee “izkušnje”
ja res sem mela srečo da sem ga našla, pa zato se nimam jaz nekaj za dobro, pač srečo sem mela da sem našla takega ki mi res ustreza v postli, in seveda tudi jaz njemu =) zato se pa ne igram z ognjem in ne tvegam da ga ne izgubim.
kaj a ti dvomiš da si svoji dovolj dober? a je ona zate dovolj dobra?
matjazko ti se kar z medom maži pa naj te pudli ližejo. jaz imam deca zato da mi jo poliže =)
Samo tisti vzdihljaji na koncu povedi so bili tako slikoviti (-njami =)-mmmmmm-najbolša kombinacija-to je toooop,…) , da sem pomislil, da si vse to lastnoročno dala čez..;)…. Sploh pa ko ti prijateljica pove kaj takega kar njo odbija… mogoče bi pa tebe privlačilo tako, da kar tako nekaj na pamet, da so taki in taki, dobri in slabi, se jaz ne bi šel…. 😉
Sploh pa naj tisti, ki so na slabe naleteli najprej sebe vprašajo kaj so počeli(/soustvarjali so ga 😉 pri vsem tem poslu, da je zadeva tako slabo izpadla…. 🙂
Sam pa ne dvomim, da ne bi bil dober, ne zase, ne zanjo in ne z medom in ne brez…. 😉 :)))
Tale na sliki je ostriž, je zelo raskav in zel otežko za čistit, večjim se sleče kožo. Watershine je njen že verjetno tudi kdaj iz kože dal, da si ni jezika ranil. :D[/quote]Eh, Marjazi naprej je treba ribo ujet, da jo lahko potem iz kože daješ 😉
Pa ti imaš sploh pravo vabo za tako žvau?….. :)))
matjazko: maš pa smolo če lulika od tvoje babe smrdi po ribah =(
moj se hvala bogu ni nikoli pritožil nad mojo tamalo =) pravzaprav se mi sam ponudi da mi jo poliže, po tem takem mu že diši, pa dvomim da mu diši po ribah ker jih načeloma ne je (morda enkrat na leto).
ti pa svoji pupi predlagaj da si jo z milom umije pa ne bo po ribah smrdela =)
on_ pač zraven sem dopisala kaj je meni všeč, tko da ja to sem dala čez =)
saj sem omenila da mam deca 10 let, kaj misliš da sva se samo gledala =)
sva sprobavala, veliko sva sprobavala =)
kar sem gor napisala mnjami, mmmmm, top….ipd. to mi moj dela in to mi je dobr, zato se mi pa kolca, spet.
Marko, ti se pa ne spoznaš na ribice. Večji ostriž je roparica. :))
[/quote]
Mogoče, dokler ni dost lačen, pol pa oropa tud kruh s trnka. 😉
Res se bolj slabo, malo pa se. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://4.bp.blogspot.com/-P3WskWyagI4/Tx_ZJjeo42I/AAAAAAAAAT4/bioSQjI-MSY/s1600/2010-12-23-fishy-tattoo+copy.jpg[/img]