Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sexoholik

Sexoholik

Kakšna psihoterapija…:)))

Vprašanje se je sicer glasilo:
Drage predstavnice ŽENSKEGA spola, kdaj je po vašem moški obseden s seksom, oz. koliko bi bilo “normalno” za recimo dedca 40+?
Podvprašanje, spet za ŽENSKE:
Koliko pa je za vas minimum ali maksimum tedensko?

Ni formule, libido je božja stvar.

Men je najbolj bedna “ona noče”….če si dec, jo zrajcej, pa bo hotla.
Če si pa beden v seksu, jasno da ne bo hotla, mal se je treba potrudit, a veste fantki….

Tako je!

Sorry model, toda to je bedasto vprašanje, o tem se ne da posploševati, odveč se je primerjati v številkah, najdita svojo srednjo pot, številke pa pusti raje pri miru 😉 če ti tvoja draga pravi, da si obsedenec se z njo pogovori, ne pri nas iskati materiala za argumentiranje svojih potreb.

Sorry model, toda to je bedasto vprašanje, o tem se ne da posploševati, odveč se je primerjati v številkah, najdita svojo srednjo pot, številke pa pusti raje pri miru 😉 če ti tvoja draga pravi, da si obsedenec se z njo pogovori, ne pri nas iskati materiala za argumentiranje svojih potreb.[/quote]

Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))

Sorry model, toda to je bedasto vprašanje, o tem se ne da posploševati, odveč se je primerjati v številkah, najdita svojo srednjo pot, številke pa pusti raje pri miru 😉 če ti tvoja draga pravi, da si obsedenec se z njo pogovori, ne pri nas iskati materiala za argumentiranje svojih potreb.[/quote]

Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]Aha, ti se samo norce delaš iz nas!?

Mislim…predrznost pa taka….. prav je da ti ne da!….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj te tudi nismo, zato pa tudi željenih odgovorov nisi dobil. Samo potem si se nekaj pritoževal nad tem. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]Aha, ti se samo norce delaš iz nas!?

Mislim…predrznost pa taka….. prav je da ti ne da!….. :D[/quote]

Kje pa, da bi se delal norca? To pa že ne..jaz sem resen človek:))) Da pa zelo rada…nič bat…čeprav ne maram tega izraza, saj deluje kot, da je to darilo samo za dedca…Obsedenec pa je lahko tudi pohvala mar ne?

Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]

Bedast odgovor na bedasto vprašanje. Ne vem kdo je odkril “misel” nobeno vprašanje ni bedasto, ker ni s tem naredil nobene usluge nikomur, le izumil novo obliko tolažbe….zase. Ne skrbi me za vaju, saj vaju ne poznam pa tudi če bi, bi vama jasno povedala, da zasebne probleme rešujta ZASEBNO 🙂

ej poet stari moj, švoh jebač si ne iskat razlogov drgje

nasprotno, pri men se je izkazal :))))))))

nasprotno, pri men se je izkazal :))))))))[/quote]

pr teb bi se najbrž vsak k maš tko nizke krterije

pr teb bi se najbrž vsak k maš tko nizke krterije[/quote]

Hud avatar imaš !

pr teb bi se najbrž vsak k maš tko nizke krterije[/quote]

ne bo držalo )

Dragi POET;)

Odgovarja ti ena 40+…;)
Najbolj normalno je za nas v teh najlepših letih…zjutraj in zvečer,čez dan po potrebi in želji,na vseh mogočih koncih in krajih;) Resno mislim!

Je lahko še kaj lepšega in boljšega,če je to obema v zadovoljstvo in užitek?

Tista varianta 3-4x tedensko je meni najboljša, da bi pa po vsaki jedi, 5-6x na dan, mi je pa tu mač!
Pod 2-3x/teden si pa tudi ne bi izbirala več, torej minimum.
Maksimum? Ne vem, kadar je suša, je to tako, kot če greš lačen v trgovino. Verjetno bi bleknila preveč.
Kaj čmo, sem oženila meniha, sedaj se mi pa maščuje.

pa kako moreš priti na misel, da babnice sprašuješ kaj/koliko je “normalno” za desce, da ga namaka??

še za sebe jim ni jasno, zakaj (ne)nastavijo, ko tip prinese tiča do nje ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem izbrala zlato sredino kot pri Sinjski alki. :))) 3-4 x na teden.

Sem izbrala zlato sredino kot pri Sinjski alki. :))) 3-4 x na teden.[/quote]

skromna punca…..počak, da prideš do 40+…..:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close