Sexoholik
Sorry model, toda to je bedasto vprašanje, o tem se ne da posploševati, odveč se je primerjati v številkah, najdita svojo srednjo pot, številke pa pusti raje pri miru 😉 če ti tvoja draga pravi, da si obsedenec se z njo pogovori, ne pri nas iskati materiala za argumentiranje svojih potreb.[/quote]
Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))
Sorry model, toda to je bedasto vprašanje, o tem se ne da posploševati, odveč se je primerjati v številkah, najdita svojo srednjo pot, številke pa pusti raje pri miru 😉 če ti tvoja draga pravi, da si obsedenec se z njo pogovori, ne pri nas iskati materiala za argumentiranje svojih potreb.[/quote]
Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]Aha, ti se samo norce delaš iz nas!?
Mislim…predrznost pa taka….. prav je da ti ne da!….. 😀
Saj te tudi nismo, zato pa tudi željenih odgovorov nisi dobil. Samo potem si se nekaj pritoževal nad tem. 🙂 😉
Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]Aha, ti se samo norce delaš iz nas!?
Mislim…predrznost pa taka….. prav je da ti ne da!….. :D[/quote]
Kje pa, da bi se delal norca? To pa že ne..jaz sem resen človek:))) Da pa zelo rada…nič bat…čeprav ne maram tega izraza, saj deluje kot, da je to darilo samo za dedca…Obsedenec pa je lahko tudi pohvala mar ne?
Vprašanje ni nikoli bedasto…bolje vprašati in izpasti neumen, kot pa ne vprašati in ostati neumen do konca življenja. Za naju pa ne skrbi in ne jemlji me preveč resno….:))[/quote]
Bedast odgovor na bedasto vprašanje. Ne vem kdo je odkril “misel” nobeno vprašanje ni bedasto, ker ni s tem naredil nobene usluge nikomur, le izumil novo obliko tolažbe….zase. Ne skrbi me za vaju, saj vaju ne poznam pa tudi če bi, bi vama jasno povedala, da zasebne probleme rešujta ZASEBNO 🙂
Tista varianta 3-4x tedensko je meni najboljša, da bi pa po vsaki jedi, 5-6x na dan, mi je pa tu mač!
Pod 2-3x/teden si pa tudi ne bi izbirala več, torej minimum.
Maksimum? Ne vem, kadar je suša, je to tako, kot če greš lačen v trgovino. Verjetno bi bleknila preveč.
Kaj čmo, sem oženila meniha, sedaj se mi pa maščuje.
pa kako moreš priti na misel, da babnice sprašuješ kaj/koliko je “normalno” za desce, da ga namaka??
še za sebe jim ni jasno, zakaj (ne)nastavijo, ko tip prinese tiča do nje ☻
Forum je zaprt za komentiranje.