Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sexoholik

Sexoholik

Drage predstavnice ženskega spola, kdaj je po vašem moški obseden s seksom, oz. koliko bi bilo “normalno” za recimo dedca 40+?

– če hoče seksat po vsakem obroku (5-6x na dan)..in še vmes…
– če hoče seks za zajtrk in večerjo
– če želi vsak dan topel obrok in vroč seks
– če mu je dovolj 3-4x na teden
– če se zadovolji z enkrat tedensko
– če se spomni enkrat mesečno
– če seksa samo ob velikih cerkvenih praznikih

Ma kam si sedaj zabredel? :)))
One so v tem močnejše od nas, bistveno močnejše. 😉
Lahko on hoče vsako minuto dneva…. ampak realno ne more… 😉
Tako da…. bodi prijazen z njo in bo tudi ona razumevajoča s tabo…. drugače te bo skurila s svojimi plameni….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da bodo popolnoma zadovoljne z opcijami 2, 3 in 4 , medtem ko tisti pod varianto 1 verjetno nima časa niti hodit v službo in je že iz tega vzroka “rahlo” nesprejemljiv ali celo nezaželen …

Tako da…. bodi prijazen z njo in bo tudi ona razumevajoča s tabo…. drugače te bo skurila s svojimi plameni….. ;)[/quote]

:))) no, ja po definiciji moje najdražje sem obsedenec…pa si želim samo vsako jutro in zvečer…med vikendom pa še kdaj vmes…kaj je v tem obsedenega?

tvoja baba je ali lena( a ji je težko dat noge narazen?) ali pa neumna…oboje hkrati je skoraj že nemogoče….enostavno ne želi v tvojih očeh izpasti to kar dejansko je ( pohotna baba ki se ji lušta seksa) in zaradi svojih kompleksov , ker se ni sposobna seksualno osvoboditi jebe tebe na suho…

Nič .
Ti si normalen …

Poet, saj to ni vprašanje, to se ti bolj hvališ, a?! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tako da…. bodi prijazen z njo in bo tudi ona razumevajoča s tabo…. drugače te bo skurila s svojimi plameni….. ;)[/quote]

:))) no, ja po definiciji moje najdražje sem obsedenec…pa si želim samo vsako jutro in zvečer…med vikendom pa še kdaj vmes…kaj je v tem obsedenega?[/quote]Jao Poet…. pa kaj ti to ne razumeš kaj to pripoveduje? Kot bi tvoje pesmi zgolj črkobral....

Hoče ti povedat, da si preveč krampast in si ne zaslužiš, da bi se po njej valjal kadar si zmisliš….. Ko boš dovolj pozoren na pravi! način je ne boš dohajal….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz se ne bi s takim hvali….. 😉

:))) no, ja po definiciji moje najdražje sem obsedenec…pa si želim samo vsako jutro in zvečer…med vikendom pa še kdaj vmes…kaj je v tem obsedenega?[/quote]Jao Poet…. pa kaj ti to ne razumeš kaj to pripoveduje? Kot bi tvoje pesmi zgolj črkobral....

Hoče ti povedat, da si preveč krampast in si ne zaslužiš, da bi se po njej valjal kadar si zmisliš….. Ko boš dovolj pozoren na pravi! način je ne boš dohajal….. ;)[/quote]

Dobra šala:))))

Jaz se ne bi s takim hvali….. ;)[/quote]

No ja, če sprašuje e-ženske, koliko je zanj oz. 40+ letnika normalno. Mogoče pa nima občutka za svojo gospo in zase.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

29.02. — vsakič
pa ob otvoritvah in zaključkih olimpiad … letnih in zimskih

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ob svetovnih vojnah!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Poet, tebe pa zadnje čase malo preveč meče. Sicer pa sem že odprla temo “težavna moška srednja leta”. :)) Ti si šolski primer tega. 😀

Če je šolski primer, mu lahko postaneš inštruktorica. 🙂

Če je šolski primer, mu lahko postaneš inštruktorica. :)[/quote]

Njega inštruira ena prsata rdečelična deklina.

Če je šolski primer, mu lahko postaneš inštruktorica. :)[/quote]

Njega inštruira ena prsata rdečelična deklina.[/quote]Pa saj ti ni bilo treba povedat kakšne barve las imaš in kolikšno košarico…… :)))

Jaz se ne bi s takim hvali….. ;)[/quote]

No ja, če sprašuje e-ženske, koliko je zanj oz. 40+ letnika normalno. Mogoče pa nima občutka za svojo gospo in zase.[/quote]Seveda nima občutka zato ga pa odstavi za x časa…. dokler se mu občutki ne povrnejo…. 😉

Mislim pa kakšen moški je to ki ne more lastne babnice naluštat?….. 😉

Jao Poet…. pa kaj ti to ne razumeš kaj to pripoveduje? Kot bi tvoje pesmi zgolj črkobral....

Hoče ti povedat, da si preveč krampast in si ne zaslužiš, da bi se po njej valjal kadar si zmisliš….. Ko boš dovolj pozoren na pravi! način je ne boš dohajal….. ;)[/quote]

Dobra šala:))))[/quote]
Dobra je. Pa še v vsaki dobri je nekaj resnice. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dobra šala:))))[/quote]
Dobra je. Pa še v vsaki dobri je nekaj resnice. ;)[/quote]Zdi se mi da bi nas Poet rad prepričal, da je ona kriva/zlobna grda….., ker je on ni sposoben pripravit do tega, da bi se sam olajšal…. 😉 :)))

Dobra je. Pa še v vsaki dobri je nekaj resnice. ;)[/quote]Zdi se mi da bi nas Poet rad prepričal, da je ona kriva/zlobna grda….., ker je on ni sposoben pripravit do tega, da bi se sam olajšal…. 😉 :)))[/quote]
Ta tudi ne bi bila slaba. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa se ga je naveličala in ni več strasti.

Mogoče pa se ga je naveličala in ni več strasti.[/quote]
V tem primeru je prekleto dobra z njim, če še kljub temu zjutraj in zvečer. :))

Mogoče pa se ga je naveličala in ni več strasti.[/quote]
V tem primeru je prekleto dobra z njim, če še kljub temu zjutraj in zvečer. :))[/quote]
Poet je napisal, da si takrat želi, ne pa, da takrat dobi. 🙂

poet, menda je navada zelezna srajca in baje pises poezijo samo, ko si na frisno zaljubljen in pa ko se vse konca. Kaj ce poskusis naredit zdaj nekaj drugace in tudi ko si v razmerju razvijas svojo custveno plat, malo umiris strasti in kaj lepega prelijes v pisano besedo. Drugace te bo ta seksualna energija ubila in pokopala vajino ljubezen :(. smrk

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close