Sex z neznanko
Paco, ce pa v tako jasnem odgovoru le tega ne vidis, bo pa treba manj piti ali pa vsaj nehati druge zaliti z nedelujocimi mozgani. Delas butla iz sebe, zal mi je.
To govorijo vsi lažnivci. 🙂 Pa ne označujem te za lažnivca, samo pravim, kar je res. Niti te nisem označil za lažnivca.
Nikoli, ampak nikoli ne pijem in ne lažem![/quote]
Še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje od kje me poznaš, pa čeprav si javno napisal, da me poznaš.[/quote]
Ko boš odgovoril na vsa tista vprašanja in trditve, ki sem jih jaz pebi napisal, ne pa motovil in podtikaj stavari, ki jih nisem naredi, ti bom odgovoril na edino vprašanje, ki te muči:
Lahko razumeš kot ultimat (o tem danes teče beseda – sicer tega izraza ne bi uporabil), lahko le kot o ponudbi za “čisto vino”, ali pa kakorkoli.
Namig: morda si bil v kakšni VIP-ovski družbi!?!?
Še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje od kje me poznaš, pa čeprav si javno napisal, da me poznaš.[/quote]
Ko boš odgovoril na vsa tista vprašanja in trditve, ki sem jih jaz pebi napisal, ne pa motovil in podtikaj stavari, ki jih nisem naredi, ti bom odgovoril na edino vprašanje, ki te muči:
Lahko razumeš kot ultimat (o tem danes teče beseda – sicer tega izraza ne bi uporabil), lahko le kot o ponudbi za “čisto vino”, ali pa kakorkoli.
Namig: morda si bil v kakšni VIP-ovski družbi!?!?[/quote]
Ne morem ti odgovoriti na tvoja podtikanja, ker je tvoj namen le to, da me obtožuješ, žališ in za realizacijo svojega namena se prav tako zatekaš k nekim izmišljenim “dejstvom”.
Zato ne bom ponavljal, ker je že Marko zgoraj lepo napisal kakšne so stvari.
Jaz nič ne podtikam. Očitno imaš shranjeno le tisto, kar ti ustreza. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.