Sex z neznanko
To vprašanje bo bolj za moške, kot pa za ženske, čeprav se bo verjetno katera znašla v tem.
Pred nekaj leti sem začel uživati v sexu z neznankami. Seveda ni vse tako enostavno, kot se mogoče sliši, da greš zvečer ven, žuraš se zapneš s kakšno in pristaneš z njo v postelji. Ženske so glede tega zelo previdne, precej nezaupljive, in še bolj nezainterisirane oz. nepogumne. Se strinjam, za kaj takšnega moraš biti oseba, ki ima željo, po takšnih in drugačnih dejanjih ter stvareh.
Pa da ne zaidem iz samega vprašanja, je bilo pri meni nekako takole: Prvo sem mislil, da mi je to enkratna fantazija, katero bom uresničil in bo stvar rešena. Dobil sem se z neznanko (saj veste, pijačka, klepet, sex) in fantazija uresničena. Ampak glej ga zlomka, čez nekaj časa me je ponovno oblil ta adrealin po neznanki ter intimi. Ja priznam, to me je dejansko zasvojilo… prišlo je toliko daleč, ker roko na srce, ni čisto enostavno dobiti ženske za takšno srečanje, sem prišel do te faze, da sem v zameno začel ponujati finančno nagrado. Pa ne da bi katerokoli žensko poniževal, jo imel za manjvredno, ku*bo ipd. zdaleč od tega, ampak je bilo malce lažje najti kakšno neznanko, ki je bila za, in sem imel jst svoje zadovojstvo, prav tako ona… pa še pomagal sem ji na nek način, drugače se verjetno niti nebi v to spustila.
Ja, in tudi teh počasi zmanjka oz. jih ne dobiš, in te muči,ko si želiš ene neznanke, in strastnega sexa. Pa da ne bo katera koli narobe razumela, da tu iščem kako, tudi za moderatorje to velja, da ne bo prišlo do izbrisa. Tako da, ne bom objavil svoje številke, tudi svojega mejla ne, čeprav bi se mogoče celo tu našla katera in…. ne bom nadaljeval.
Kdo bo rekel, ta je zihr star in lahko razsipava z denarjem, ampak naj povem, da nisem star, nisem pa tudi več najstnik. Sem moški, ki ima to zasvojenost, si lahko privošči ipd. Ja, gre se za enkratno srečanje, ker se lahko katera kaj hitro naveže in potem se iskrijo ljubezenske iskre… ampak samo na eni strani, kajti sam si želim samo že zgoraj opisanih dogodivščin. Glede spolnosti ter takšnih srečanj, pa mora biti vsekakor vizualna privlačnost, želja na obeh straneh po dejanju in nenazadnje zaupljivost ter diskretnost,zato je prvi kontakt za mizo in ne v postelji. Še bi lahko nadaljeval, ampak k bistvu.
Vse sem že napisal – no skoraj 🙂 , edino vprašanja še nisem postavil, kjer bi moški odgovorili, če so še koga zasvojila intimna srečanja z neznankami? Če je še kdo v takšni situaciji, kako se je odvadil, kako dolgo je bil s tem “zasvojen” ipd. V debato se povabljene tudi ženske, mogoče se bo katera prepoznala in napisala, da se je tako dobila itd.
Pač želim, da debata poteka na nivoju, na kulturen ter kumunikativen način. Čeprav sem prepričan, da se bodo našli vsiljivci ter smetilci z enostavčnimi stavki.
Ja zasvojenost je huda reč, s bilokatero stvarjo ter rečjo.
In zakaj je ta zasvojenost zate huda reč? Je hudo to, ker ne moreš potešiti svoje potrebe kadarkoli si želiš ali je kaj drugega?
oddelana tudi ta zasvojenost ☺
tako kot zmagovati ali vsaj dobro se kvalificirati v različnih športin, na različnih tekmovališčih
ali pa oniskovati vedno druge kraje
tidi nestabilnost je navada – kot stabilnost
Kot prvo, močno dvomim, da je v današnji poplavi fuk ponudbe, sex z neznanko takšen podvig, kot ga opisuješ. Še manj pa drži, da so danes ženske nezainteresirane ali da niso pogumne. Da ti je pa zmanjkalo še tistih plačljivih, je pa sploh neumnost brez primere.
Po tvojem tako dolgem napovedniku nekako pogrešam bistvo, ki si ga zgleda pozabil napisati.
Kako zgleda ta tvoja zasvojenost? Namreč, zasvojenost je ena huda motnja z zelo tipičnimi prepoznavnimi znaki. Da je mogoče nisi zamenjal s preprosto “željo po še”?
Ne razumem pa tudi tega, zakaj bi nekdo, ki je zasvojen s sexom z neznankami, le-to najprej nasadil na stol?
Upam, da sem bila dovolj kulturna. Načeloma nimam težav z moderatorji.
Kaj je to neznanka? Z njo se dobis, zagovoris in eventualno se poseksata. Neznanka??? 🙂
To glede zasvojenosti pa razumem. Kot tudi razumem, da si vecina ne more niti zamisliti, kako realen je lahko tak problem. Saj bi kaj iz lastnih izkusenj kaj napisal, pa prevec presega kar lahko tukajsnja publika “prenese”. Pa se raje ne bom ‘”hvalil”. 🙂
V glavnem, odvisnost od cesarkoli je problem. Tudi seksa, vedno novih, itd. Ampak vedi da je vse okay dokler ti to v zivljenju ne povzroca vecjih tezav. Ko pa to mejo prestopis… takrat pa se vzami v roke. 😉
Ravno ta trenutek gledam eno neznanko. Mater bi jo sleku, lol.
Druga, vec kot znanka, pa me caka v postelji borih 30m stran. Utrujena. Od dalec je prisla. Zato spi.
Sploh mi ne pade na pamet, da neznanke ne bi mogel imeti. Bolj gre za dilemo, poskusiti? Za foro? Za firbec? Punca, eksotika na kubik, sedi bore 3 metre stran. Nekaj pise. Sem pa tje se pogledava. Ona je zacela! Fuc.k! Ziher sem ji vsec. Ce nic drugega, firbec jo matra kdo sem, kaj tu delam.
Potem pogledam na drugo stran. Eni familiji so meter stran servirali hrano. Porkas! Dobro zgleda. Hrana! Se sam sem postal lacen. 🙂
In opazim pogled punce, Indijka?, ob tipu? Bratu? Zgleda mlada. 25? Se sam ne vem kaj bi si z njo. Sploh me ne mika, da bi jo poseksal, se spoznal ne. Hmm, kaj bi si z njo?? Poleg tiste 3 metre stran bi jo sleku. Da vidim, ce ima lepo postavo, lol.
Je to odvisnost? 😉
seks z neznanko. to je fajn počet. nekajkrat, večkrat…velikokrat.. ampak verjamem da je ceneje in varneje, da najdeš stalno žensko za seks. če ti znese plačevati ali kako drugače žensko “pridobiti” za seks, delaj to še naprej. kdor si lahko privošči na kupe neznank, ne bi jamral, da je kaj narobe ali da se mora česa odvaditi, torej, da se mora znebiti odvisnosti. tudi jaz sem prepričan, tako kot Margot, da v tej izpovedi nekaj manjka… nek povezovalni element. lp
@Alex2013 tebe ne zanimajo “neznanke”, one so zgolj sredstvo, da se ti lahko počutiš vzburjenega, razlogi zakaj te teka bežna srečanja “zadovoljujejo”, zakaj nisi sposoben globljega čustvenega odnosa, so pa nekje drugje.
pikec .. ne znaš nakladati — Pusti to Matjažku & Co[/quote]
Po moje cist resno misli. Prepricanje, da je le eno pravilno. Manj, ko ima clovek izkusenj, bolj “VE”, da je lahko le njegov nacin edini pravi…[/quote]Dater s čim pa imaš ti sploh kake izkušnje kar nap jaz nimam? :))))
pikec .. ne znaš nakladati — Pusti to Matjažku & Co[/quote]
Po moje cist resno misli. Prepricanje, da je le eno pravilno. Manj, ko ima clovek izkusenj, bolj “VE”, da je lahko le njegov nacin edini pravi…[/quote]
menda ga je zadnjič enkrat poleti vtaknil tja, kjer je medeno … v osje gnezdo sredi travnika …in še vedno prodaja to izkušnjo ☺
Po moje cist resno misli. Prepricanje, da je le eno pravilno. Manj, ko ima clovek izkusenj, bolj “VE”, da je lahko le njegov nacin edini pravi…[/quote]Dater s čim pa imaš ti sploh kake izkušnje kar nap jaz nimam? :))))[/quote]
Da si resno mislil, verjamem zaradi tvojega pisanja v preteklosti.
Drugi del pa je bolj moja splosna ugotovitev; povezava med prepricanjem in izkusnjami/znanjem.
Sedaj pa povezi. 😉
Drugace pa, malo ljudi ima tako pester spekter izkusenj, ki ga imam jaz. Ampak ni mi treba tega izpostavljati…
Seveda, nekaterim je pot najpomembnejša, ni dvoma. :)[/quote]
Saj ves, a ne?, da gre vecina na pocitnice z destinacijo v mislih. Vse ostalo jim je nujno zlo.
Jaz sodim med tiste, ki poskrbimo, da uzivamo tudi v potovanju. In ko potovanje vec ni muka oz. nujno zlo, ampak uzitek, zgine obsedenost z vsako morebitno destinacijo.
Dater s čim pa imaš ti sploh kake izkušnje kar nap jaz nimam? :))))[/quote]
Da si resno mislil, verjamem zaradi tvojega pisanja v preteklosti.
Drugi del pa je bolj moja splosna ugotovitev; povezava med prepricanjem in izkusnjami/znanjem.
Sedaj pa povezi. 😉
Drugace pa, malo ljudi ima tako pester spekter izkusenj, ki ga imam jaz. Ampak ni mi treba tega izpostavljati…[/quote]
…in to reče nekdo, ki ne počne na forumu nič drugega kot to.
A v nos ti grem, Margot, nisem dovolj povprecen&skromen&ponizen, zato pa mi vsake toliko kaksno kislo spustis? In, hec, ravno takrat me On_ vprasa, ces zakaj mislim, da je kaj manj izkusen. Ti pa potem mene najdes osirat, ko mu samo napisem, da jih ni dosti s mojimi izkusnjami.
Saj bi ti kaksno v duhu NM spustil, si si jo zasluzila, pa tega nisem vajen…
Forum je zaprt za komentiranje.