Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex v troje

sex v troje

Ko ženska predlaga še enega moškega, točno ve koga hoče zraven!!
Moški ne “kompliciramo” toliko, če predlagamo še eno bejbo!
Sicer pa so odločitve za ali proti vedno odvisne od potreb, želja in morebitnih omejitev, pomislekov……!

Tale cucek iz španske pokrajine, je povedal točno tisto kar sem hotel tudi sam pripomniti!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Krivokljun, zdi se mi, da prav dobro vem, kaj iščejo ljudje, ki hodijo “swingat” in zelo dobro se zavedam, da to niso globoka čustva. Gre se za predvsem iskanje adrenalina, razburjenja v njihovem življenju, pač še en način za potolažit neizražena čustva, na nek način še vedno (žal ali pa tudi ne), samo beg pred samim sabo. Iskanje samega sebe. Seveda v tem uživajo, na podoben način, kot uživa nekdo, ki se zapre v svojo sobo pred ljudmi in se redno samozadovoljuje, ker pač ni sposoben izživet svojih čustev z resno partnerko, jih izrazit na zdrav način, to je z zaupljivim pogovorom z nekom oziroma s samim sabo. Verjamem namreč, da tisti, ki resnično ljubi in se počuti ljubljenega, nima prav nobene želje ali potrebe tega deliti z nikomer drugim, ne čustev in ne intimnih trenutkov.

Bilo bi fajn, ko bi se javil Maxxx in razložil malo, kaj dogaja. Tudi jaz mislim, da ima bejba že ugledanega =bača.

Ali to sploh kaj spremeni, če ima ugledanega ali pa če ga ugleda kasneje? Za mene ničesar. Itak je njen namen jasen v obeh primerih, to je iskanje nečesa drugega izven njunega odnosa in to je vse kar je pomembno. Za mene popolnoma napačen pristop.

Stari, ti mešaš čustva in seks, hruške in jabolka. Spusti se že s piedestala večvrednosti.

Seveda mešam čustva in seks. Zmešam jih skupaj in nastane super obrok. 🙂 Priporočam tudi tebi in morda boš spoznala, da nisem jaz tisti, ki je na piedestalu, ampak, da si bila ti tista, ki si se “skrila” tam spodaj.
Pišem samo po svoji izkušnji Krivokljun, ne vem od kot ti potreba po ogorčenju.

ubogi revčki vi tukaj gor v večini kar smilte se mi

Tvoja izkušnja je trojček in/ali svinganje?

Ali o slednjem samo “prazno” nabijaš, ker predvidevaš, da vse, kar ni A (pure love) je škart in nedoraslo, nezrelo, neumno, blesavo, nesmiselno itd.?!

Ne rabim neke izkušnje, da ugotovim, da mi to ne sede in da to ne sede moji partnerki. Moja želja je zaupati njej, čustvovati z njo in imeti intimne odnose samo z njo. Enako željo ima ona. Zakaj bi torej kršil to mejo? Imaš kak razumen razlog? Če je to zate prazno nabijanje, pa naj bo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eno je, če si nečesa ne želiš in imaš svoje (legitimne) razloge za to, drugo pa, če označuješ druge, ki ne živijo tako kot ti za nezrele, patološke in karješetega. In to je edini problem, ob katerega sem se spotaknila. Tistim drugim nekaj gotovo manjka, ker ne čutijo enako kot ti – čutiš nesmisel?

Tudi, če nečesa ne razumeš, lahko sprejmeš drugačnost.

Krivolkjun, če navedem razlog, zakaj se mi nekaj ne zdi zrelo oziroma, če navedem razlog in razumevanje za to, za kar nekdo počne, še ne pomeni, da to ne sprejemam. To pravzaprav celo pomeni, da to sprejemam in hkrati razumem. Vem, da so to nekateri opazili, spregledali pa so tisti, ki tega pri sebi ali pri drugih resnično ne sprejemajo in samo mislijo, da bi morali, čeprav ne razumejo. Te imam na sumu, da imaš težavo pri tem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Model, daj se zberi. Kako pišeš ti lahko “iz svoje izkušnje” o nečem, s čimer nimaš izkušnje???

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Imam težavo z ljudmi, ki svoje obsojanje drugačnih zapakirajo v celofan navideznega sprejemanja in se ob tem še smehljajo, hipokritsko do skrajnosti.

Težavo imaš predvsem prepoznavati takšne ljudi. Ponavadi imamo težave z ljudmi, ki počnejo nekaj kar nam ni všeč, in hkrati to počnemo sami, le da to težko opazimo.

MA NEMOJ BOLANE,JAOOOOO…………….UMIREM,TAKO SE SMIJEM!!!

Ne vem, če ločiš obsojanje nefer odnosa in obsojanje obsojanja?!

Če obsojam pretepanje otrok, me to ne postavi ob bok agresivnežem. No, v tvojem svetu pač 😉

Jst sem pa mojmu predlagala še eno beybiko….tko da ce je katera za…..:)

jst sem to že probala sex v troje in v štiri. se pravi sex v štiri midva in še en par. potem sem probala z dvema tipoma in probala sem sama z enim parom. Svingala sem že z bivšim tipom, potem pa sem svingala še, ko sem bila samska, sem se večkrat pridružila kakšnemu paru, ali pa sta me obdelala dva tipa! moram rečt, da takrat mi je bilo to zanimivo. Danes se mi zdi čist tko ok no. pač sem to sprobala in nimam več želje po tem. ne rabim več 2 tipov ali še ene ženske! tudi nisem biseksualka oz. pač raje živim z moškim, čeprav sem imela intimne izkušnje kar z nekaj ženskami (10). Lej če ti je punca to predlagala, izkoristi to priložnost! samo pač ne sme biti ljubosumja. je pa res, da jst nism bla nič ljubosumna, ker do partnerja nisem več čutila isto, kot na začetku in pač sem vedela, da ga bom slej ko prej pustila 🙂 No in potem sem še sama malo okoli svingala 🙂

Hahaha, se moram smejat, ravno to temo sem danes odprla v službi pri malici.
Koga bi raje imele ženske za trojčka, žensko ali moškega.
Večina se je odločila za moškega, saj v tem primeru bi bile vse total sebične.
Moški bi se seveda odločili kontra, povsem normalno.
Jz se trojčka ne bi šla.

Sem 26 letno dekle, ki bi rada spoznala žensko staro do 35 let, ki bi bila pripravljena preziveti en intimni vecer z nama s partnerjem. V zvezi nama nič ne manjka, najina intima in povezanost med nama je odlična, vendar sva oba radovedna in bi enkrat poskusila v troje. Prej bi se pogovorili o zeljah in predstavah…Zainteresirane mi pisite na mashikaa@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close