Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex v službi

sex v službi

No jadnik, pa ti je spet ratal dobit klike. Kot ti je wd enkrat napisal, bilo mi je zlo vsec, enostavno in kratko- vosu

Tud men se ze smilis

V službi je najboljša jeba, če nisi zaposlen v JU.

Odgovor na objavo uporabnika
primorc00, 21.07.2023 ob 14:49

Štajerska1972, 21.07.2023 ob 14:29

Jaz sem med 40 in 50 letom seksala več v službi kot doma ?

je treba potešit željo ?

In kmal boš začela štrajkati, kako je nizka penzija?

wyoming, 18.07.2023 ob 22:24

Prav si naredil. Babe so zato, da se jih fuka.

Prasec

Mamamija, 21.07.2023 ob 17:33

Prasec

boš rekla da niste zato,da se vas fuka

Anonimno 6347, 21.07.2023 ob 17:53

boš rekla da niste zato,da se vas fuka

Nas se poriva ?

Štajerska1972, 21.07.2023 ob 15:07

Vedno slabše mu gre????

KAm si se skrila

Čeprav si je nedojebani izmislil tole zgodbico, ni za spregledati good old modrosti:

DON’T SHIT WHERE YOU EAT AND DON’T FUCK WHERE YOU WORK,

Uživaj dokler lahko…

Ona res obvlada ko ti pride v 5 min

Ja in dedi pa morate obvladati, kar mož in tudi on ne, če ona obžaluje .Verjetno je bila prva in se je moral pohvaliti buksel.

FUck off kurba

A ona, ki ima družino pa ni ?

Prasica!

Bravo. Pravi dedec si. Zenska je itak kurba, če se to ponuja kljub temu da je poročena. Kr kuri in brusi jo

On je prasec? Kaj pa je ona, ki ima družino in partnerja?

100 % , sploh ce : doma dec mora uporabljat kondom, js filam, ker ima tablete , prnese lepe porcije ribjega brodeta, sarme , dunajske v sluzbo zame , razbije blatnik njegovega avta v gozdu po fuku , leti v sex shop po dildota za popestritev z mano , ima sabo gumice za dolge lase jo ga med malco vlece v avtu, na javnem nestu, spredaj delavc preneha kosit travo, zadaj kuhar ne more stran od okna …, pride v jafic na kavo svdvojno smetano, ga potegne, do zadnje kaplce, dpije kavo in gremo delat , predno gre na morje, se za slovo k jo nabijam dere v avtu, daj meee, za 14 dni me daj …..in se in seee …

Sex v službi je no go. Ogrožanje svojega materialnega statusa. Sexa se z ljudmi izven delovnega mesta in poslovnih partnerjev.

Ko boš prijavljen ali zatožen, lahko izgubiš vse, če to vodilni narobe sprejmejo.

DON’T SHIT WHERE YOU EAT AND DON’T FUCK WHERE YOU WORK.

Oink, 25.07.2024 ob 22:09

Sex v službi je no go. Ogrožanje svojega materialnega statusa. Sexa se z ljudmi izven delovnega mesta in poslovnih partnerjev.

Ko boš prijavljen ali zatožen, lahko izgubiš vse, če to vodilni narobe sprejmejo.

Ej, saj to najbolj prakticirajo prav vodilni, z njimi si ženske rade dvigajo plačo, pa še uživajo zraven. Zakaj mislite, da nekateri tako radi delajo nadure, na stara leta pa klub dopolnjeni delovni dobi nočejo v pokoj?

Tudi mojo sedajo prasico ali bolje rečeno kurbo so moji predhodniki ki jih ni bilo malo fukali kjer koli….

Ko mi je to povedala sem bil šokiran ker sem se poročil z kurbo ki ji ni para…

noro472, 17.07.2023 ob 17:11

Z sodelavko se že dolgo spogledujeva in kuriva z sms.Sedaj so pa dopusti in je v službi bolj malo dela,zato se zadnjč nisva mogla zadržat in sva se kr v službi posexala.Bilo je noro.Ona ima sicer družino,in sedaj obžaluje,kar se je zgodilo.Ni pa zadovoljna z sedanjim partnerjem in je dostikrat omenila,da ji primanjkuje nežnosti.Nisem še doživel takšnega sexa.Ona res obvlada.

En nasvetek: Ne serji tam, kjer ješ.

😉

A si jo tud v rito že kresnu?

Good story ?

Kako bi se ti počutil, če bi tvojo njen sodelavec kresnil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close