Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex po porodu

sex po porodu

Me zanima ali ste vsi moški imeli takoj oz. mesec po porodu željo po sexu. Moj mož namreč je bil zelo nežen , vendar želje do sexa ni kazal – tako, da sem mu morala reči . Moram povedati, da sem v enem mesecu doibla svojo postavo nazaj, sem luštna, urejena – skratka ista kot prej.

Temeljito se pogovorita. Pokaži mu, da si pripravljena!
Mimogrede: ali je bil zraven pri porodu?

Da bil je in porod je trajal zelo dolgo.

Jest sm po porodu sam cuzou in jokou, pa velik sm spau. Na seks sm začeu mislt šele čez kakšnih 11 al 12 let!

blagor tebi,jaz sem 5mes po porodu pa imam še vedno 11kg preveč.imaš mogoče kakšen nasvet zame?lep pozdrav

Jaz sem se vse skupaj zredila za 15 kg in sem samo pri porodu oz. v bolnici shujšala 10 kg. Potem pa je teh nekaj kilc pobegnilo z mene. če se ne bi trudila in res jedla bi shujšala še več. Veliko sem hodila – vsak dsan po nekaj ur pa je šlo.

če je hodil v šolo za starše, so jim tam zabičali, da morajo dati 6 tednov mir, dokler ne greš na pregled in potrdijo, da je vse ok zaceljeno itd. Zato mogoče misli, da ti mora dati čas.

Irena

Pojdi na forum hujšanje…
R.

Mogoče ga je pa mal minil, ko je gledal porod?

Jaz sem imel željo takoj po tistem, ko sem videl, da je žena spet “zaceljena”. Žal želje z njene strani ni bilo več mesecev. Pa še sedaj bolj kot ne prosjačim. Verjetno je kriva služba in stresno delo.

Bil sem zraven pri porodu in zame je bil to eden lepših dogodkov v najinem zakonu. Da bi se mi zaradi tega želja zmanjšala. No way. Kvečjemu obratno.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close