Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex in želje

sex in želje

Jaz pa nič ne razmišljam o tehniki, ne o čustvih, ne o tem, ali je normalno 2M+1Ž ali obratno… Kakorkoli obrneš, čim sta več kot dva (stalna), se neverjetno poveča možnost, da kaj stakneš. In, ne, hvala, po mojem ni vredno.

Z dragim sva probala obe varianti: 2 ženski + moški in 2 moška + ženska. Ker sva se oba temeljito pogovorila o vseh možnih zapletih in razpletih, smo vsi trije uživali.. tam se je začelo in končalo. Z dragim sva še vedno skupaj in se imava fajn.

mislim da je to čist ok. Tud jaz si svojega dragega kdaj predstavljam s kakšno drugo

Kake finte, zakaj bi zdaj njen mož bil homoseksualno nagnjen?! Saj pa, če si on želi, da bi bil z njima še en moški, zato da bi NJO res dobro zadovoljila, to hoče za njo, ne da bi se moška med sabo porivala, pardon izrazu, ampak da bi se oba z njo ukvarjala- ne drug z drugim!

Se priporočam!

Ej če to hoče potem te ne ljubi, vsaj jest tko mislm. Sicer pa če je tep kul, po pa valda poskus an, sl lajf je samo eden, le zakaj ne bi uživala!
Ej samo prej fuul premisl, da ti nav zato kasnej žol, odločitev je tvoja, in ne boj se rečt NE oz. DA, če si to RES želiš!!!!!!!!!!!

ja, hecna so prepricanja “pol te pa zihr ne ljubi”, on je “sigurno homo”. se ne bi strinjala. jest bi bila (tudi moj ljubi) takoj za avanturico se s kaksno damico. na drugi strani je moja naj frendica poskusila tisto drugo varianto, pa se po tistem ni nic spremenilo, edino to, da imata z dragim eno prijetno pikantno izkusnjo vec. ljudje se radi igramo in nic ni narobe s tem, ce v svoj duet vneses malo novih vznemirjenj. se pa strinjam, da je treba o zadevi prej razmislit, da ni potem nepotrebnih in neprijetnih zapletov. veselo na pot novih dogodivscin:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close