sex in želje
Pokojni dr. Kosicek je take zelje oznacil za prikrito homoseksualnost. Moski na ta nacin pride do moznosti, da vsaj opazuje drugega moskega pri seksu, ce ze ne seksa z njim. Ce pa te hkrati zadovoljujeta, ne vem, en vaginalno, drug analno, pa se pravaprav drgneta njuna penisa… a mu ga ne bo hotel tudi vsaj malo z roko. Sicer pa jaz se zmeri pravim, ce je to trem kul, potem sigurno, da je kul in cimprej probajte!!! Sej vseen, ce je tvoj moz mal gej, ce s tem tud ti pridobis!!!
hm ….negova fantazija in do neke mere normalno toda pri tej zadevi je veliko delikatnih stvari…..torej morata biti resnično oba zato…..nikoli in nikdar se ne spuščaj v to da bi njemu ustregla…….in predno se spustita v to-če-imejta razčiščene svo pojme sicer bi znala imeti *po*kar nekaj težav….ker to ni isto kot iti v trgovino po kruh………
pa……..hja znalo bi biti zanimivo…….pismo moram jaz svojga tut vprašat če bi bil za to…..:
:)))
Fantazije so fantazije. Eni bi tako, drugi tako. Po mojem ni nic cudnega, ce si to zeli. Ce je obema kul, ce najdeta se enega tipa, ki je v redu.. zakaj pa ne?
Midva z dragim sva probala obe varinati: Z+M+Z ter M+Z+M.. pa je bilo super :)))
Aja.. ne morete reci, da je on prikriti homoseksualec.. kvecjemu biseksualec, ce ne sploh z njo ne bi bil.
Malo logike, ne?
kako lahko gledate, da se oseba, ki jo ljubite dotika druge in obratno kako vaš fant, ki naj bi vas ljubil lahko gleda, da se vas dotika drugi???
Verjetno vaša čustva niso dovolj globoka in fanta sploh ne ljubite!!!
Fuj nesnage – najprej ma tiča v drugi pol pa še v vas!!! FULL OGABNO!!!
kAKO SE GA LAHKO ŠE SPLOH DOTAKNETE???
Kaj pa če poizkusita najprej z nadomestkom drugega moškega – vibrator? Če gre le za to, da bi te rad RES zadovoljil, bi bila to morda rešitev? Drugače pa menim, da nekatere fantazije morajo ostati fantazije. Slišala sem že o primerih, ko sta partnerja sprejela še enega partnerja, pa je bil potem eden prikrajšan, ker si ni tako predstavljal zadeve. Torej, nekatere fantazije so v resničnem življenju lahko razdirajoče.
Problem po mojem mnenju ni toliko v samem sex-u in tehnikalijah okoli tega in niti ni nič nenavadnega, če imamo ljudje tovrstne fantazije – vsaj po mojem mnenju ne.
Problem nastane drugje – namreč menim (sem pa samo teoretik v zvezi s trojčki), da lahko pride do “razno-raznih čustvenih neravnovesij”, ki lahko zelooo slabo vplivajo na dolgoletno zvezo, ki je pa vendar v osnovi monogamna. Zato je najbrž eksperiment lahko zelo nevaren in cena zelo visoka!
Jaz bi mogoče najprej probal svojo parterko dodatno stimulirati še s kakšnim pripomočkom poleg svojega “krepela”. Seveda, če bi si ona želela biti “malo bolj polna” in če bi jaz imel fantazijo, da dobi ona z dveh koncev…
Ja, saj imate prav tisti, ki pravite, da je to čustveno nevarno za razmerje!
In jaz sem daleč od tega, da bi se poljubljal s še kakšnim moškim.. oz. karkoli.. Uživam ob “polnjenju” ženske. In ne toliko anlno.. ampak dva v vaginalno.. in občasno tudi prakticirava s pripomočkom :))
Tudi tista fantazija te prime le občasno.. uufaaa, bi jo takoo :)))
Lp!
enaX..zakaj ti bi bilo neprijetno,saj ne bi šla v to,če se ne bi oba z tipom to želela.No sam tip bi moral biti prepričan,da ga pač to ne bi motilo..po mojem je taka misel za ženske enako privlačna kot pri moških misel,da bi bile dve ženski zraven..čeprav se pa nikoli ne ve kakšne ima kdo fantazije,včasih je škoda,ker niti ne vemo če jih bi zaupali svojemu partnerju,ker se bojimo negativnega odziva…pa obilo užitkov vsem:)
Forum je zaprt za komentiranje.