Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEX Dopust; Kuba, Tajska…..?? Gre kdo poleg?

SEX Dopust; Kuba, Tajska…..?? Gre kdo poleg?

Odpravljam se da rezerviramo dopust. Gre nas več parov, in nekaj samskih tipov/punc. Vsi TIPI imamo eno željo; Da lahko poleg počitka še imamo se lepo… (da kakšno najdemo zase za…..)

Skratka; Kje so boljše punce (in ”lažje”), katero državo bi predlagali, mogoče kaj drugega kot Tajska in Kuba…?? Ženskam je vseeno kam gremo; samo da se gre. Vsi smo pa stari med 30-40 let.
Aja, mogoče kje ceneje hrana, pijača itd….??

Druga zadeva; A gre kdo letos kam v te kraje, pa se lahko zmenimo da nas gre res veliko iz Slovenije, pa da je prava žurka… Šli bi nekje meseca Julija…

Zelo hitro se ti lahko zgodi, da tista luštna punca v bistvu ne bo punca…
Pa uživaj vseeno!

a ti goloba v Benetke ????????????????
Deklico, da ti gleda pod jajčka, ali pa ti njo… ali se je dala dol …… sej ni za verjet…..
Pojdi sam/a in uživaj, če ti prija !!!!

Sicer lahko greste pa skupaj vsi za Savo bo glih tko fajn, pa vse je že znano, kdo s kom in po čem 🙂

Potem pa veselo nabiranje spolnih bolezni, namreč tudi če boste uporabljali kondome se lahko marsikaj faše (genitalni herpes in podobno). Aja, pa na tajskem je precej lady-boyev hehe

da ste si glede na izražene želje izbrali strašno neugoden termin.. julija se po takih lokacijah (tajska, kuba) ne hodi zaradi neugodnega vremena…

sicer pa… izogibajte se muslimanskih držav, ker tam žensk za te zadeve ni, pa afriških zaradi aidsa…
potem preostaja južna amerika.

sicer pa so države za seks turizem poleg tajske brazilija, kostarika, dominikanska republika, filipini, kolumbija…

pa kenija..

če pa bi vaše ženske rade kaj akcije pa wikipedia poleg hrvaške in grčije priporoča tudi jamajko.

Lazje punce boste iskali v dezelah sex turizma. Ljubo dete, v dezelah sex turizma se ti pod noge mece skor vsaka in vsak, zalostno za gledat ampak je tako. In glede na to kako to organizirate bi v kufr jaz vrgla se gumijaste skornje in dezni plasc, ker tocno ne veste kam se gre poleti na dopust.

Moj predlog je, da samo moški greste na Tajsko, kjer se boste naužili kurbic.
Vaše ženske pa naj družno gredo v Egipt, Tunizijo, Maroko ali Turčijo, kjer se bodo naužile moških kurbic.

z ženo sva bila tam ( Tajska – Pattaya , Bangkok ) kar nekaj let nazaj, res se tam dogaja, ampak jaz osebno nebi izkotistil tega sex dopusta, kajt že takrat je za AIDS-om obolevalo tam veliko število teh punc ki se razdajajo. Zatorej fantje in dekleta , moški in žene, tam se ni za igrat , čeprav se sliši privlačno, PAMET V GLAVO seveda tazgornjo ! !

Upam, da avtor ne misli resno. Potem pa ob dnevu boja proti aidsu slišimo za novice – v Sloveniji narašča število okuženih za virusom hiv. Ja, se čudite? Če doma ne dobite punc za redni seks, potem pa itak zadosti žalostno.

Pa te Tajke. Saj sploh prave ženske niso. To je meni otročad, videti stara največ 12 let. Če bi s katero izmed njih, bi imel grozen občutek, kot da sem mladoletno osebo zlorabil. Te odrastejo šele pri 40-ih, 45-ih. Takrat so videti šele kolikor toliko ženske.

Me pa malo skrbi, da je seks turistov iz Slovenije čedalje več. Punce, pamet v roke, s kom se podajate v zveze. Nikoli se ne ve. Lahko je prav vaš partner bivši seks turist v kateri izmed takih destinacij. Ne pravijo zastonj, da se je dandanes treba testirati, preden vstopiš z nekom v resno razmerje. Nikoli ne veš, kaj ti vanj prinese.

Ne morem verjet vsem tem negativnim komentarjem. Al tajke delujejo preveč mlade al pa fašeš aids. Cel svet hodi na Tajsko iskat poceni seks in avanturo. Tako grozno pa ne more bit sicer Tajska ne bi bila leta in leta top destinacija. Pač drugi to znajo dobro izkoriščati mi pa se raje zatekamo k alkoholu zato pa smo v riti ker ne vidimo izven naših omejenih okvirjev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close