severna primorska
Pred nekaj leti, ko smo se potepali po tistih krajih smo zavili v restavracijo Topli val v Kobaridu. Res je bilo super dobro, pa tudi cenovno se mi zdi da so takrat sodili v višji rang povprečja. Ne vem pa kako je sedaj tam.
Mogoče tukaj dobiš kako uporabno info:
Če je še vse tako kot je bilo, zelo priporočam.
LP
d.
Prihajam iz teh krajev, tko, da ti lahko povem: v Kobaridu so najboljse restavracije:
nesramno drago, a tudi dobro:Hiša Franko (Staro Selo pri Kobaridu)
nekoliko ceneje in tudi zelo dobro s poudarkom na morskih jedeh: Topli val, Kotlar (oboje Kobarid)
klasična a zelo dobra kuhinja (s sprejemljivimi cenami): Gostilna Breza (Kobarid)
pizzerija in restavracija Jazbec (Idrsko pri Kobaridu)-najceneje, a za moj okus ne najboljsa izbira
V Bovcu in Tolminu pa za moj okus ni omembe vrednih restavracij…
Svetovala bi ti Brezo, ce pa si lahko privoščiš več restavracijo Kotlar, najboljša in najbolj zanimiva je Hiša Franko, toda tako visokih cen se nisem zasledila nikjer, pa zivim v LJ…
Pa dober tek:)
V Kobaridu: Topli Val je zdaj na novi Lokaciji in sicer je to Hotel Hvala. V kobaridu je zelo super (menda tudi drago) v Gostilni Breza, zelo poznano in hvaljeno je tudi v Restavraciji Kotlar. 1 km iz Kobarida imaš Franko restavracijo, ki pa ima slow food (sicer zelo priznana gostilna), menda precej drago.
Bovec: Letni vrt (center) ali Stari Kovač.
Tolmin (Gostilna Zatolmin, 1 km iz Tolmina – velike porcije, dobro, ugodne cene).
Forum je zaprt za komentiranje.