sestrojebci
:-DD sori samo če me hočeš žalit bi bilo fino da najprej kaj razumem. Tale tvoja špraha je mogoče v redu ko paseš ovce, tu boš pa moral pisat kot pišemo ostali, normalni. Saj ni treba po knjižno, tistega še štajerci ne bodo razumeli, pa itak je prekomplicirano za enega čobana. Zdaj moram pa naprej gledat dokumentarec o muhamadu, matr nisem vedel da je oženil 7 let staro punčko. A normalne so mu vse ušle?
Ja. Jaz sem zate čoban.
Tako vidis… Gledaj. Kmal moras spat. Tlaka te caka jutri. Samo glej da nebos predolgo gledal… Elektrika je sla gor… Upam da si lahko privoscis… Pa se nenaspan bos. Ves da nisi prost… Da mas obveznosti, ne… Na uro vstat… Na uro tam bit… Na uro domov it… Zapor jebote.. In še star. Jooooj… Nebi ti bio u koži.
Pravi ste ti i replika. Nasla krpa zakrpu.
Znaš tko, 05.01.2022 ob 16:58
Ja. Jaz sem zate čoban.
Tako vidis… Gledaj. Kmal moras spat. Tlaka te caka jutri. Samo glej da nebos predolgo gledal… Elektrika je sla gor… Upam da si lahko privoscis… Pa se nenaspan bos. Ves da nisi prost… Da mas obveznosti, ne… Na uro vstat… Na uro tam bit… Na uro domov it… Zapor jebote.. In še star. Jooooj… Nebi ti bio u koži.
Pravi ste ti i replika. Nasla krpa zakrpu.
Boljše. Saj znaš.
:-DD
Forum je zaprt za komentiranje.