Najdi forum

sesalnik

Vem, da ni ravno primerna tema za ta forum, toda enostavno ne vem, kam drugam naj dam.

Bi lepo prosila za vaše mnenje in izkušnje glede vodnih sesalnikov, vendar nižji cenovni razred (ne tiste za 100.000). Kaj pravite na tistega na Topshopu? Kaj pa ostali, katerega priporočate?

Hvala za razumevanje in lepo se imejte.

Mely

V VIP-u ne dolgo nazaj je bil test sesalnikov, sicer na zračni filter. Sklepna ugotovitev je bila, da niti ni toliko važen filter in sistem filtriranja, kot izdelava sesalca v celoti. Bolj kvalitetno izdelani, bolj znane znamke, višje cene pomenijo toliko boljšo izdelavo, bojše materiale, tesnenje ipd., da v vseh pogledih odtehtajo. Ali drugače: boljši navaden sesalec je še vedno boljši od super sistema sesanja manj kvalitetno izdelanega sesalnika.

Glede vodnih sesalcev večina uporabnikov čez nekaj časa potrdi, da ga bolj malo uporabljajo. Naša mama je pred leti na vse pretega stišala tistega boljšega vodnega za 100.000, danes ga uporablja izključno na zračni filter in se tolče po glavi, saj vsak filter za ta specialni sesalec stane za 10 navadnih filtrov, pa še v navadni trgovini se sploh ne dobi, ves vodni sistem pa tako ali tako počiva v kleti.

Vem, da to ni ravno odgovor na tvoje vprašanje, upam, da se bo oglasil kdo s takšnim vodnim sesalcem.
Jaz osebno odsvetujem. Za ceno slabšega vodnega sesalca dobiš boljšega na zračni filter, tisti famozni delci v zraku, ki jih reklamirajo na raznih predstavitvah in Top Shopu, se nam običajno zdijo življensko pomembni samo v času gledanje reklame in podpisovanja pogodbe o nakupu. Sicer pa sama veš, če imate kakšen poseben razlog za vodni sesalec.
LP Mimi

Hmmmmmm!!!! Hvala za mnenje.

Sama sem bila do pred kratkim proti vodnim (dolga leta), ker so tako veliki in nerodni, pa vodo ven, pa noter …. Sem pa opazila tega iz Topshopa, ki se mi zdi manjši in luštkan. Potrebovala bi ga, ker vidim, kaj ta moj sesalec počne in koliko prahu gre mimo. Pomembno mi je še zaradi tega, ker imam zelo občutljiva dihala, pa malo alergije …

Ne vem, no, razmišljam…….

Melita, jaz sem tudi navdušena nad sesalcem H2O, oziroma nad reklamo. Ga ravno naročam, le še številko iščem. Jo morda veš?

Miranda

Pozdravljena,

se opravičujem, ker je dolgo trajalo, tule je link http://www.topshop.si/tshop.asp?ac=Cat&CatID=2, telefon pa 080 15 51.

Melita

Jaz imam enega vodnega in ravno zbiram pogum (in sredstva), da si kupim še enega navadnega. Moja težka in velika vodna krava je namreč povzročila, da sesamo še manj, kot smo prej z navadnimi sesalci.
Zelo sem si ga želela in ko je šel Coming oz. Media svet v stečaj, sem tam kupila za 40% znižan vodni sesalec. Firma je neka no name (ala tale H20), reč pa velika, težka in nerodna. Nekaj je res – ko posesaš je res ful dober občutek, zrak je čist, navlažen in še kar nekaj časa ni mačk po vogalih. Ampak – potem ko končam me čaka še mukotrpno čiščenje. Nekako nimam dobrega občutka, da bi tisto kepo las in smeti, ki se nabere v vodi vrgla kar v stranišče, tako da vodo odlijem, ostalo pa roma v smeti. Zelo apetitlih!!!
Potem je treba oprat glavo z motorjem (pazit da se kakšen električen del ne namoči), pa sprat mehanski filter, pa mrežico (bljek). Potem še s tušem sprat glavno posodo. Nato zadeva še kak dan stoji nekje vsem v napoto, preden se presuši in jo lahko pospravim (drugače naslednjič smrdi kot kuga). Dobro – tale zadevica na TV je bistveno manjša in očitno tudi lažja za vzdrževanje kot moja grdosija, pa vendar – tudi s to ne moreš nekaj na hitro posesat in pospravit v omaro. Nekako si ne predstavljam da bi voda ostala notri in bi vsak dan malo posesali. Po moje bi smrdelo za umret.

Čeprav sem se razpisaaaaala – na kratko, jaz naslednjega sesalca ne bom kupila vodnega.

lp tinca

Za mojega Batagel sem porabila 150 tisoč, pa sedaj stoji v kleti. Sicer lepo čisti, predvsem stepalna krtača je dobra zadeva, ampak… ko je treba sesalec razstavit in očistit :-((( In če slučajno ne očistiš dovolj, kar se mimogrede zgodi, smrdi ko biiiiiiiiiip. Absolutno ga nikoli več ne bi vzela in mi je zelo žal denarja, pa kaj čmo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close