Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem SERVIS

SERVIS

Pozdravljeni!

A mi lahko kdo pove približen znesek servisa pri MERCEDES A140, l.2000, 70.000 prevoženih km.

Avto drugače laufa super fajn.

Ker ga mam šele en mesec ga nisem prej servisirala, zato me zanima vsaj približna vsota!

HVALA!

priporočam servis zaradi morebitne menjave mikro jermena in klinastega jermena – če kateri od teh odpove – se pretrga je strošek popravila od 500.000 sit naprej ker se mašina sesuje. Strošek jermenov napenjalcev in vodne pumpe pa je cca 50.000 brez dela. tako da kar hitro na servis. bil sem priča situaciji ko je klinasti jermen šel (cena popravila 560.000sit). servis priporočam tudi zadi tega ker mislim da je bil ta avto prodan zaradi servisa. avto je bil po vsej verjetnosti uvožen iz tujine, od koder prihaja večina rabljenih avtomobilov – ti pa imajo pogosto zbite kilometre, zanemarjene klimatske naprave in še amrsi kaj drugega – saj so tujci ugotovili da se splača avto vzeti na leasing ga en čas imeti ga sploh ne vzdrževati in si čez čas priskrbeti drugega… LP

gorank

Avto ni bil kupljen v tujini in tudi kilometri so realni.(uporabljali so ga predvsem za krajše razdalje)Prodan ni bil zaradi servisa, ampak zaradi nabave novejše razliice avtomobila.
Avto je redno servisiran na Autocommercu, kjer je bil tudi kupljen (nov) in imam potrjeno servisno knjigo – vključno z današnjim servisom.

Bom pa odgovorila sama sebi, da me je goli servis stal 35.000,00 SIT, (te zadeve z vodno pumpo in jermeni so bile menjane lani ob velikem servisu)Dodatno pa so mi zamenjali sprednje zavorne obloge, kar je zneslo malo manj kot sam servis.

New Report

Close