Servis PLAMI – nategnili so me
V jeseni smo jih poklicali ker je v kopalnici nekje zamakalo in je “gospod” rekel da lahko s svojo kamero ugotovi kje zamaka. Ugotovil ni nič. Oziroma, ugotovil je “da zamaka”. Da mu ni bilo treba najti vira oz razloga zamakanja s kamero, je dejal da zamaka od dimnika. Trdili smo da to ni res, a se je pričel arogantno prepirat in norčevat.
Servis je zaračunal 200e in arogantno ponovil da je kriv dimnik. Zdaj smo zadevo sanirali. Zamakalo je v kopalnici, dimnika nismo dotikali in ne zamaka več. Ker nas je dobesedno NATEGNIL – a lahko kaj storimo? Račun imamo.
Na google zdaj vidimo obupna mnenja za to “podjetje”, ki mu je to očitno poslovna praksa. Hitro priti, nič narediti in obupanemu folku izdati obupen račun.
Hvala za informacijo. Sedaj v dobi interneta je dobro preveriti informacije na spletu in je super, da si lahko takole delimo izkušnje in pritožbe.
Meni je pred meseci zelo pomagalo, ker sem imela pred košnjo za opraviti servis na kosilnici. Sem se pozanimala o bližnjem serviserju Agroserevis Vode in če ne bi dobila vseh informacij o njem ravno tu, bi mu pustila kosilnico, da jo pripravi na novo sezono. Tako pa sem ravno zanj prebrala mnogo negativnih komentarjev in sem rajši odpeljala kosilnico par deset kilometrov naprej na drug servis.
Tako sem si pa prihranila živce in tudi kupček denarja je ostal v denarnici!
Ta “gospod Plami” je že dolgo poznan. Ne razumem kako ima lahko toliko časa dejavnost, ki je ne obvlada. Je znan kot hudo motena osebnost, kaj natančno je z njim narobe bi morali povedati za to usposobljeni. Gladek ni, a zna peklensko računati. Po mojem mora imeti pomembno zaledje, ker sam si ne zna zavezati niti čevlja. No, morda sem imela z njim opravka na njegov slab dan.
Marjeta iz Hotiča, 27.05.2025 ob 11:49
Hvala za informacijo. Sedaj v dobi interneta je dobro preveriti informacije na spletu in je super, da si lahko takole delimo izkušnje in pritožbe.
Meni je pred meseci zelo pomagalo, ker sem imela pred košnjo za opraviti servis na kosilnici. Sem se pozanimala o bližnjem serviserju Agroserevis Vode in če ne bi dobila vseh informacij o njem ravno tu, bi mu pustila kosilnico, da jo pripravi na novo sezono. Tako pa sem ravno zanj prebrala mnogo negativnih komentarjev in sem rajši odpeljala kosilnico par deset kilometrov naprej na drug servis.
Tako sem si pa prihranila živce in tudi kupček denarja je ostal v denarnici!
Priprava kosilnice na novo sezono? Looooool.
Meni, ko je vihar pred famoznim8 poplavami odpihnil streho, a mislite, da sem bila upravičena do kere državne pomoči. Nič od nič. Amoak, predno kdo kvaliteno kaj naredi, se pozanimaš. Lahko bi izbrala skorajšnjega soseda za 25 jurjev. Izbrala sem za 15 in pol, ker streha ni majhna. Ìn je kvaliteno opravljeno. Če na mon streljate vedno na prvo žogo ??☺️☺️☺️☺️ Če ste ga uradno povabili in ima cenik kot zobarji, za prvi pregled, ste pač plačali. Saj drugič pa vprašaj, kolk stane sam pregled. ??☺️☺️☺️ In če ste kljub nemojstrom sanirali kooalnico, koga boste ob ponovnem zamakanju klicali?
Forum je zaprt za komentiranje.