Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Servis Peugeot

Servis Peugeot

Približuje se prvi servis našega Peugeota,kupili smo novega,sedaj bo kmalu star 2 leti.Pa me zanima,koliko kaj pride servis?Pa še to;kje,v Ljubljani,ste svojega servisirali?

Hvala.

Saj je še v garanciji, mislim da ne bi smeli računati nič. Jaz sem svojega servisirala na Vrhniki Modri lev, ampak je v Ljubljani pri viškem Šparu tudi Modri lev.

samo zato, ker je v garanciji, še ne pomeni, da je redni servis zastonj. zastonj je samo tisti čisto prvi servis, po par tisoč prevoženih kilometrih.

saj je napisala, da jih čaka prvi servis

Ja,dve leti je garancije,samo redni servis pa kakor vem,treba plačat.Pa nimam pojma,res naju z možem zanima.

Jaz v času garancije nisem plačala nobenega servisa, pa sem avto vozila na servise vsakič ko je bilo potrebno (po nastavljenih kilometrih). Ne vem, nimam velik plavih očk, da bi mi zato zastonj delali servis.:))) Lahko pa pokličeš na servis in vprašaš.

Modri lev, nimam pripomb.

ko sem si kupila nov avto, sem imela prvi servis v roku enega meseca po nakupu, ne v roku dveh let.

MODRI LEV je na Zaloški v Ljubljani.
Na Vrhniki je AVTO LEV.
Na Viču je pa AVTOHIŠA VIČ.

Tko da ni vse MODRI LEV, kar je Peugeot.

si prepričana da niste pozabili na prvi servis, na tolk in tolk km oz. 1x letno. mislim na dve leti bo pa malo preveč za prvi servis novega avtomobila.

V naši knjižici piše prvi servis na 3 leta ali na 20.000 km.In kmalu bodo te kilometri,to je to.Ampak še zmeraj mi noben ni napisal okvirne cene,koliko je to 100,200 EUR…

žal ti ne morem dat pravgea odgovra, ma računaj kolk je material pa tudi urna postavka seriseraj, pa tudi nanese, čeprav prej ne zgleda tako. pa veliko je odvisno od tipa avtomobila ne le od znamke, se mi zdi d alahko pri materialu cene kar odstopajo.

prvi servis stane okrog 130 eur

Ko smo mi kupovali Peugeota… cca manj kot 2 leti nazaj je ravno prišlo nekak ven da ta “prvi” servis kateremu se je reklo garancijski in je bil po par tisoč km oz po pol leta ni obvezen ne za avtohišo ne za lastnika da bi moral kak žig dobit notri v knjigico.
Seveda če bi bilo kaj narobe bi pa peljali na servis, drugače pa greš takrat ko imaš nastavljen interval na 15000 ali 30000 če je vse bp.

Sama sem za prvi servis na 30.000 km dala okoli 120 eur (leta 2006), ravno ta teden sem opravila servis na 60.000 km in dala 246 eur.

Haha res je✌️

Odgovor na objavo uporabnika
Monte1, 30.10.2021 ob 22:27

Haha res je✌️

Vlečeš ven stare teme in se smeješ sebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close