servis na 120000km-nissan
Pozdravljeni. Sem prvič na tem forumu in upam na kak nasvet, povratno informacijo. Peljal sem svoj avto na redni servis 120000km in dobil račun na firmo 1.120.-eur. Visoka cena me je šokirala in jo mislim reklamirat. Ima še kdo od vas kake podobne izkušnje? Avto je Nissan Qashqay, star 4 leta. Servis sem pa delal na Trgo ABC v Kopru.
fajn se je prej posvetovat kaj vse bodo menjal. sedaj kar je je. očitno so res delal na avto. če se ti že da ukvarjat s tem pojdi do kakega mehanika da greta po spisku pregledat če so res notri vse nove zadeve.
sam ker gre za uraden servis so po moje to res poštimal in zato takšna cena. naslednjič ti svetujem da vnaprej rečeš da te za vsako menjavo vprašajo in obrazložijo zakaj bi jo nareidli.
He he kakšna teleta – glede oznake za viskoznost olja! Mater ej eni so pa res kot kamele. Pa kaj nisem trgovec, služil bi bolje od mesarja?! Pa kaj ljudje ne veste o avtu nič drugega kot to, da ima 4 kolesa? Pol pa je nekje neka kriza. Ma kakšna šit kriza!
Za jurja jaz kupim avto ne pa plačam za usrani servis…pa kaj si ti nor! Joj kaj nisem mehanik bil bi pravi bogataš!