serum za rast trepalnic
Serum za rast trepalnic – https://tonzes.com/lashhr.htm Priporočam!
Derma Lux sem uporabljala 3 mesece in res, trepalnice so zrasle in bile gostejše. Tudi drugi so opazili in spraševali, če so to umetne. Ko pa se mi po 3 mesecih ni več dalo uporabljati kemije, ker ti zdrava pamet pove, da kemija ni ok za daljši čas in oči, so mi te prekrasne trepalnice po dveh tednih skoraj vse odpadle, da me je že skrbelo, da bom ostala brez! Jaz to močno odsvetujem, sem pa potem začela uporabljati ricinusovo olje in gel aloe vere, da sem po 3 mesecih spravila trepalnice v svoje prvotno stanje. Kemija žal ni ok, tako kot so omenili že pred mano.
Jaz sem ga tudi začela uporabljat zopet,ker sem si odstranila umetne trepalnice,ki so bile sicer zelo lepe in dobro narejene res lahko pohvalim .Sploh niso izgledale umetno ,pa vendar sem se odločika raje za serum.Odločila sem se iz razloga,ker mi res ni vsake 3 ali 4 tedne hodit na korekcijo ,ki tudi ni tako poceni 45€ nekatere imajo tudi višjo ceno .Ko ti začno tu in tam odpadat trepke kar je popolnoma naravno in normalno zgledaš nič kaj lepo kljub temu,da sem jaz imela neenakomerno linijo ne ravnih kot nekatere.Na dolgi rok umetne trepalnice niso rešitev žal,ker jih ne glede na lepilo in material umetne poškodujejo naravne kot npr.lasni podaljški lase tako je pri trepalnicah.Sicer izgledajo lepo seveda,če to napravi oseba,ki zna to res lepo in estetsko napravit,da ne izgledaš kot metla pri očeh.Treba je tudi pazit,ko se odstranjuje make up,da ga ne odstranjujete z čistilnimi sredstvi za obraz in oči,ki vsebujejo olja .Tudi umivanje obraza poteka malo drugače kot običajno,ker je treba bolj pazit v predelu oči.So pa po drugi strani bolj praktične iz vidika,ker ni zjutraj veliko dela malo jih samo z ščetko za trepalnice občasno nežno oblikuješ in to je to.Kot sem zgoraj navedla sem pred leti uporabljala serum za trepalnice in je bil res dober učinek ,pa mi moje niso po prenehanju odpadle .Dejstvo pa je,da nam tudi trepalnice odpadajo tako kot lasje npr.in,če ne vzdržuješ vsaj 2 do 3 krat na teden ,da naneseš serum ne moreš pričakovat rezultatov katere želiš….
Nehajte uporabljati maskaro, maskara uničuje trepalnice, sploh pa stara. Rajši imam lepe trepalnice, ko sem brez makeupa, kot pa da se vsak dan pacam, da je sploh kaj videt. Posledično eno maskaro uporabim kakšnih ..ne vem . petkrat…za res posebne priložnosti. In pa opazila sem povečano izpadanje po uporabi stare.
Forum je zaprt za komentiranje.