Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style serum oz silikon oz kapljice

serum oz silikon oz kapljice

kater izdelek mi priporočete da uporabim za suhe konice las, od katerega proivajalca, keje in koliko stane.

najlepša hvala za nasvete

Živjo!
Jaz uporabljam Elvital, to so Lorealove silikonske kapljice. Cene trenutno ne vem, so pa zelo dobre, saj se mi lasje ne cepijo več. Ko si posušim lase, si ga nanesem na konice in čez noč se posuši. Ti pa ne priporočam Klasovih, ker lasje ostanejo mastni. Drugače pa proti suhim konicam uporabljam tudi sprej za lase (Keune), ki ga nanesem na mokre lase, imenuje pa se Blow Heat Protectant in ščiti lase pred izušitvijo, medtem ko jih sušiš. Stane sicer 3000 sit, ampak ga imaš vsaj leto in pol.
LP

Cao!

Jaz ti toplo priporočam tekoče kristale, ki se jih dobi samo v drogeriji na Židovski, nasproti Ljubljanskega Dvora (picerije).
Imenujejo se SEMI DI LINO, tekoči kristali in stanejo okoli 3000 sit. Jaz jih imam za kake 4 mesece, ne mastijo las, nanesem pa si jih po pranju na SUHE konice oz. cele lase!

LP, Karla

vidis meni je pa za razliko od ostalih dveh vsec, ce je serum za konice malo bolj masten. Uporabljam tistega od Subrine, stane pa 1000 SIT.

Vsec mi je zato, ker konice dobro “zlima” skupaj…mogoce takoj po nanosu konice res zgledajo mastne oz. mokre..vendar pa, ko se po kaksni uri vpije ostanejo samo lepi lasje. Pri raznih manj mastnih serumih mene moti predvsem to, da so presuhi…in lasje lepo izgledajo samo takoj po nanosu, ko se pa vpije pa konice spet “cvetijo”:)

Verjetno je vse odvisno tudi od tega kaksno frizuro imas…jaz imam dolge in popolnoma ravne lase in mi je potem vsec, da so res gladki.

Sama uporabljam Semi di Lino, so res super. Imam tudi kapljice od Avona, ki pa stanejo v 1.400 in so tudi ok.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close