Najdi forum

Šeruga-kenija

Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s potovanji z g. Šerugo!

Lp

šeruga je precej problematičen, kokr sem jst slišal. na tv-ju je kul in legenda in tko naprej, po eni uri se ti zdi da tip raztura zadeve. in dejansko jih. samo po nekaj urah ti zacnejo njegove fora najedat, po enem dnevu ga mas dost, po enem tednu bi ga zadavil. to je zgolj povzetek mojih kolegov. je pac poseben tip, enim je kul, drugi ga ne marajo. in ta kolega ves v katero kategorijo spada 🙂

Bila sem s Šerugo v Afriki. Dva dni vzdržala, potem sranje od človeka, jebanje v glavo, pa kurbarija!!!!!!!! Nikoli več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.

Tip je debilen.

Tema je že malo stara, ampak mogoče komu prav pride…BIla sem s šerugo v afriki in je bilo fantastično. Šerugo je treba vzeti takšnega kot je. Afriko obvlada in vse ve. Jaz bi rekla, da je naduvan ravno prav. Za skupino skrbi ravno toliko, da imaš ravno prav samostojnosti. Jaz nisem opazila nobene kurbarije. Osvaja sicer res vsako, ampak meni se je zdelo, da pri tem tudi ostane. Če se katera pusti, pa tudi prav. Nam samskim v skupini je delil na tone komplimentov, ampak težil pa ne. Ima neverjeten smisel za humor, ki ga morda malo tudi rešuje:-) Jaz sem se nasmejala kot že dolgo ne. Zna povedat tud kakšno ostro in tudi zapizdi na gosta, če je treba, se pa tudi opraviči, če mu poveš, da je šel predaleč. Deželo, ki sem jo obiskala, ima rad z vsem srcem in to se prenese tudi na goste. Mi si še vedno pišemo in izmenjujemo slike, pa tudi dobili se verjetno še bomo. Konec koncev smo bili na poti zaradi dežele in ne zaradi Šeruge. Sicer je pa navadno v skupini vsaj 20 ljudi, tako da ni nobene potrebe okoli njega viset. Ne vem, no. Žal mi je Pija, da se je zate tako obrnilo. Mogoče je pa s Šerugo tako, da ali ga maraš ali pa ne. Vmesne variante ni. Fino bi bilo, če bi komentar napisal še kdo, ki ga pozna/bil z njim na poti. Vtisi s televizije ali predavanj so eno, resnično bit z njim na poti pa drugo.

definitivno mi je vsec komentar od planike…se vidi da je taprav clovek za taka potovanja…zato ali si al pa nisi…na takih tipih potovanj se je treba sprostit in definitivno ne komplicirat…u afriki pa tkoaltko lahko pozabte na standarde ki jih mate u glavi…

A ima Šeruga sploh agencijo ali je eden od tistih, ki ne plačujejo davkov?

Kolegico – udeleženko je tako nadrl na Papui, da se mi želodec obrača ob njegovem imenu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close