Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice senegal, gambija, mali

senegal, gambija, mali

pozdravček….zanima me če je kdo bil v omenjenih državah….namreč kakršne koli dodatne informacije (cene, stanje, vredno ogleda, skriti kotički, prevozi po državah in sploh ugodni leti do tja (predvsem to dakarja), itd.) poleg tistih iz knjig bi bile seveda dobrodošle:)…
že v naprej hvala…
jana

Morda ti bo pomagal LP Africa. Vodiča posodim za eno leto.

Pokliči.

LP!

Š3tof

živijo…
hvala za ponudbo….iz katerega leta pa ga imaš?…

Pr http://www.condor.com so mel neko akcijo za Dakar. Sam je sedaj kmalu datum odhoda, ce ze ni bil. Ce bi sla zlo na hitro.

hvala za info….sem tudi jaz to videla….žal pa imam namen iti šele septembra, ko bom imela veliko več časa za potepanje in raziskovanje…
drugače kaj si uredil s parizom….upam, da si na koncu le naše ugodno karto do tja:)….

Zdravo!

Jaz sem bil v Senegalu in prečkal Gambijo pred cca devetimi leti. Senegal mi bo ostal v spominih po dveh stvareh:
– vstopil sem na letališču v Dakarju z PL in vizo. A v Dakarju je nastal problem…saj bi moral vizo potrditi na njihovem ministrstvu ( še zdaj ne vem zakaj in kako, ter kje ) in tako mi sta ostali dve možnosti ali počakati na povratni let in odpotovati nazaj v Evropo ali ( kot sem jaz izbral ) nadaljevati pot brez potnega lista in štirikratz prečkat mejo z Gambijo brez PL. Sreča, da sem bil z potovalno agencijo in da me je vodič nagovoril da jim tam pustim PL in nadaljujem pot brez njega…po njegovo, “pač bo že kako”!!!,
– in po katastrofalnih cestah ( sama luknja) za 300 km več kot 7 ur vožnje cik – cak!!!

Vizo za Senegal (če je še potrebna) sem si zrihtal na Dunaju (preko Kompasa), za Gambijo pa v Milanu (sam)! No saj jih sploh nisem rabil…neobvezni stroški..ha ha!!!

LP Dean

Neki zanimivih variant, sam nic zlo prakticnega. Tko nisme zase gledal.

Drugace pa znas ti tudi kaj takega kmalu rabiti. Ko bos sibala dol.

živijo. no v tem času mi je že uspelo nabavit karto do dakarja (STA…z izjemo so tokrat bili zelo prijazni:)…ni bila ravno ugodna…ampak med vseemi še vedno najbolj…problem je, ker grem za dva meseca in pol in sem že stara 25 let…zaradi tega se ti cena kart kar pošteno dvige…je pa res, da se da na condorju dobit kake res ugodne lete…
hvala vseeno za vse…enjoy…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close