senegal, gambija, mali
Pr http://www.condor.com so mel neko akcijo za Dakar. Sam je sedaj kmalu datum odhoda, ce ze ni bil. Ce bi sla zlo na hitro.
Zdravo!
Jaz sem bil v Senegalu in prečkal Gambijo pred cca devetimi leti. Senegal mi bo ostal v spominih po dveh stvareh:
– vstopil sem na letališču v Dakarju z PL in vizo. A v Dakarju je nastal problem…saj bi moral vizo potrditi na njihovem ministrstvu ( še zdaj ne vem zakaj in kako, ter kje ) in tako mi sta ostali dve možnosti ali počakati na povratni let in odpotovati nazaj v Evropo ali ( kot sem jaz izbral ) nadaljevati pot brez potnega lista in štirikratz prečkat mejo z Gambijo brez PL. Sreča, da sem bil z potovalno agencijo in da me je vodič nagovoril da jim tam pustim PL in nadaljujem pot brez njega…po njegovo, “pač bo že kako”!!!,
– in po katastrofalnih cestah ( sama luknja) za 300 km več kot 7 ur vožnje cik – cak!!!
Vizo za Senegal (če je še potrebna) sem si zrihtal na Dunaju (preko Kompasa), za Gambijo pa v Milanu (sam)! No saj jih sploh nisem rabil…neobvezni stroški..ha ha!!!
LP Dean
živijo. no v tem času mi je že uspelo nabavit karto do dakarja (STA…z izjemo so tokrat bili zelo prijazni:)…ni bila ravno ugodna…ampak med vseemi še vedno najbolj…problem je, ker grem za dva meseca in pol in sem že stara 25 let…zaradi tega se ti cena kart kar pošteno dvige…je pa res, da se da na condorju dobit kake res ugodne lete…
hvala vseeno za vse…enjoy…
Forum je zaprt za komentiranje.