Šenčur ?
Vsekakor proti prihodu migrantov!
Ampak to kar se danes dogaja v Šenčurju je shod SDS-a pot pritvezo migrantov.
Bolano kaj se ti ljudje grejo,da bi prišli na oblast.
Za vsem stojijo Grims SDS
župan Šenčurja Kozjek SDS
podžupan Šenčurja A.P.MOČNIK SDS
z lažmi manipulacijo in ustrahovanjem širijo nestrpnost med ljudmi in poveličujejo SDS oz.JJ.
Sramota na kakšen način hočejo priti na oblast!
Ne nasedajte manipulantom in lažnivcem!!
sej ne nasedam manipulantom, zato pa raznih lunc, violet ipd. ne podpiram ker bi vsi imel te “izbeglice” tle doma jih pa noben ne bi gostil pa tko so cool, neškodljivi pa presežek inteligence.
No dejmo mal pomislit kdo podpira Janeza Janšo pa njegovo stranko, kakšni in kateri ljudje tam rinejo zraven in h koritu? ……no kakšni?
Zaostalčki, ane? Ljudje, ki so bili 60 let odrezani od vodilnih položajev od dobrih prihodkov, ane?
Revčki na duhu in tudi sicer. Ljudje, ki to sploh niso, debilčki in butalčki z desne…a ne?
Vem imate raje migrante. Boljši migrant kot zaostal desničar, ki vam bo spodnesel položaj in odnesel privilegije…tega se bojite in so vam hujši sovražniki butalčki z desne kot migranti!
Sem ga poslušal, je rekel snoči Cerar v televiziji, nič bat, vse pod kontrolo, varnost poskrbljena.
Jaz ne nasedam, samo če Cerar reče, bo že moglo bit tako.
Kreten!
To je bil shod ljudi, domačinov iz Šenčurja, Kranja, okolice in tudi iz drugih krajev, ki nočejo migrantov!
Kdorkoli je prišel podpret protest, je bil dobrodošel, tudi iz SDS.
Nismo mi krivi, če se lenim levičarskim ritim to ne da, če hočejo migrante, naj si jih pa vzamejo domov, jih živijo in odgovarjajo za njihova dejanja.
Kreten!
To je bil shod ljudi, domačinov iz Šenčurja, Kranja, okolice in tudi iz drugih krajev, ki nočejo migrantov!
Nismo mi krivi, če se lenim levičarskim ritim to ne da, če hočejo migrante, naj si jih pa vzamejo domov, jih živijo in odgovarjajo za njihova dejanja.[/quote]
Podpis, samo eni ne razumejo in kar trobijo še vedno neke fore izpred 70 let.
Prav tako se čudim, da ta isti se zapletajo v lastne nebuloze….enkrat tupijo, da migrante furajo v evropo desničarji, v istem stavku, da so desnicarji proti….kdo bi razumel te levo razumneze.
Pri migrantih ni levih in desnih, ni janše , ne kučana, so samo tisti z zdravo pametjo in tisti s skisano, katerih mozgani ne zmorejo najmanjše projekcije v prihodnost…..
Kreten!
Nismo mi krivi, če se lenim levičarskim ritim to ne da, če hočejo migrante, naj si jih pa vzamejo domov, jih živijo in odgovarjajo za njihova dejanja.[/quote]
Podpis, samo eni ne razumejo in kar trobijo še vedno neke fore izpred 70 let.
Prav tako se čudim, da ta isti se zapletajo v lastne nebuloze….enkrat tupijo, da migrante furajo v evropo desničarji, v istem stavku, da so desnicarji proti….kdo bi razumel te levo razumneze.
Pri migrantih ni levih in desnih, ni janše , ne kučana, so samo tisti z zdravo pametjo in tisti s skisano, katerih mozgani ne zmorejo najmanjše projekcije v prihodnost…..[/quote]
Če tako misliš, si zelooo naiven. Ampak mislim da nisi,
Kakšni idijoti.
Moj mož je šel včeraj podpret gorence pa nismo privrženci nobene stranke.
Vi sploh ne veste da je to narod divjakov,redki so ki niso.To so zaostali 500 let za leseno žlico.
Sej boste sami spoznali,človek ne verjame dokler se mu ne zgodi.
Šenčurčani ne bojo mogli normalno živet ,če tam postavijo center ,ker teh ljudi ne moreš imeti zaprtih kot žvali,obnašali se bojo pa kod žvali.Vse ob svojem času.Še po glavi se boste tolkli,ker enostavno ne štekate,da to niso naši južni bratje,ki so proti njim profesorji tako po znanju kot obnašanju ampak ta ljudstva so svet zase.
Šenčur
Stara tema na forumu je zame postala aktualna . Pred časom sem namreč obiskal Šenčur in se zagledal v stavbno zemljišče, ki je bilo naprodaj.
Ljudi ločim po enem in edinem merilu. In ponavlja se vzorec, ki sem ga prepoznal v Afriki, Ameriki, Aziji, Evropi. Skratka na vseh točkah planeta, ki sem jih na srečo uspel obiskati. Nič drugačen je vzorec v moji Sloveniji. Od Panonske nižine do Brd in povprek od morja do Koroške. Stičišče teh daljic je moj rojstni kraj. Bilo naj bi najlepše mesto na svetu. In le kanček proti severu je Šenčur. Ampak pustimo geografijo. Vrnimo se k vzorcem ljudi. Ko sem stopil na tujo zemljo sem spoznal dobre in slabe ljudi. Tudi v Sloveniji je enako. Šenčur ni nobena izjema.
Lepo bi bilo prebrati še kakšno mnenje. Predvsem o ljudeh iz Šenčurja.
Upam, da se tema razvije v smer, da se dokaže. Več dobrih, kot slabih nas je.
Forum je zaprt za komentiranje.