senčnik
lani sem takega kupila v merkurju, letos pa se nisem nic gledala za temi recmi. ni bil prav drag. je fajn, samo ce veter piha, ga pa lahko odnese! rabis se kaksno vrvico dodatno za privez.In seveda teren, kamor lahko pribijes kline. Pa vroce(soparno) je tudi notri, ce nic ne piha. Zaleze bolj za senco. Jaz bi raje probala poiskat kaksno platno kot streha, kjer spodaj ni zadusljivo.
Irena, a je tole:
Zanima me, ali je primerno samo za peščene plaže (kako se fiksira v tla)?? Mi gremo namreč na plažo, ki ima manjše in večje kamenčke. A bi šlo??
Aja, pa še to, ali je kaj zraka pod tem senčnikom (je morda spodaj kakšna odprtina, da zrak kroži) ali pa je zelo vroče??
Hvala za odg. in lep dan.
natka
Ja, to je to. Šotor ima dve zložljivi palici in vrvice. Vedno ga obtežimo s kamni, če slučajno piha veter. Notri položimo pene za ležat v kote pa namečemo robo. Edina pomanjkljivost je to, da res nima nobene reže za zrak. Ampak je vseeno fino, bolj kot senčnik, ker je več prostora. 4 smo brez problema v senci cel dan. Hitro je postavljen in hitro pospravljen. Sem zadovoljna. Za postavit pa rabiš kar nekaj prostora. Približno 3x3m ali malo več. Če si med zgodnjimi na plaži ni problem.
Forum je zaprt za komentiranje.