Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style senčilo, maskara in mehke leče

senčilo, maskara in mehke leče

lep pozdrav vsem skupaj. sem uporabnica mehkih leč in imam probleme pri izbiri senčil in maskare. sem bolj športni tip ampak tu in tam bi se rada tudi jaz malce uredila. že nekajkrat sem bila razočarana… sem upoštevala nasvete zaposlenih, ki so mi trdile kako je to in ono v redu, da me ne bo motilo četudi imam kontaktne leče… in vsakič sem ali vrgla denar vstran ali po poskusih imela v naslednji pol uri umazane leče in pekoče oči. zato že nekaj časa nisem kupila ničesar. ker pa bi se rada tudi jaz včasih uredila vas prosim za nasvet: katero maskaro mi svetujete in katero senčilo? zadnjič sem gledala senčilo art deco designer. ali bi bilo to vredu zame? kaj pa MF maskara; videla sem da piše, da je primerna tudi za uporabnice leč? prosim za nasvet in se hkrati že v naprej zahvaljujem.

LP tasek

Pozdravljeni
Če nosite leče morate še posebej pazljivo izbirati ličila. Priporočljiva so senčila v kremi, ki se ne drobijo in nimajo prašnih delcev, kar se tiče maskare, pa lahko uporabite katerokoli MF maskaro, ker se nobena ne drobi. Bodite samo pazljivi da je ne “pumpate”, ker se zato maskara izsuši in se lahko lušči.

Jadranka

čao, moja kolegica je mela te mehke leče in NOBENO senčilo ne nič ji ni odgovarjalo, sedaj pa ima t.i. trde leče in ji vsa ličila odg. in je ne motijo..:) Tako da je problem v lečah (vsaj pri njej), saj so mehke bolj občutljive.

Lp, sanja

*carpe diem*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close