senčila
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › senčila
Imam črne lase, temno rjave oči in svetlo polt. Rada bi preizkusila senčila od MF pa bi prosila če mi lahko svetujete katera bi mi pristajala? Hvala
Mislim,, da bi ti pristajalo kar veliko senčil od MF, odvisno kako si oblečena, za kakšno priložnost se ličiš, katere barve imaš rada ipd.
Bodi pozorna na to, da s barve ličil ujemajo. Šminka na ustih, senčila na očeh – naj bo vse v toplih ali pa vse v hladnih odtenkih
LP Jadranka.
Kakšne barve pa grejo k svetlim oblačilom in kakšne k temnim?
Pozdravjena,
bom kar namesto Jadri odgovorila.
Najlepša kombinacija je: barva senčil je enaka barvi oblačil, čeprav moramo paziti na tip kože, barvo oči, barvo las itd.
Recimo: k roza odtenkom oblačil, ki bodo letos spet trend, izbiramo roza odtneke senčil itd.
Lp Nada
Prosila bi če mi lahko še poveste katero senčilo od MF bi mi pristajalo, ker imam problem da vedno izberem napačne odtenke in stran vržem denar
Pozdrav,
MF ima kar veliko paleto barv senčil. Res vam svetujem, da se orientirate pri izboru senčil kot sem vam napisala že pri prejšnjem odgovoru.
Iz katerega konca Slovenije ste?
Bi vam svetovala ličenje z Max Factorjevimi vizažisti, ki bodo ličili v drogerijah po Sloveniji.
LP Nada
Sem iz Ljubljane. Vprašala bi vas še glede maskare in sicer bi rada tako ki ne podaljša trepalnic ampak jih samo poudari, a bi bila 2000 calorie primerna ali katera druga
Pozdrav,
Saša svetujem vam, da v tednu od 22 do 28.03.2004 obiščete Parfumerijo Limoni BTC-Citypark v Ljubljani od 12h do 20h, kjer bo potekalo ličenje z blagovno znamko Max Factor.
Vizažiska vam bo svetovala glede ličil in izbire barv senčil.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.