Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Seminarska naloga

Seminarska naloga

Pri predmetu Sistem javnih prihodkov sem dobila temo za seminarsko nalogo PRIVATIZACIJA DRUŽBENIH DEJAVNOSTI V SLO. Mentorica mi je svetovala naj si literaturo najdem prek interneta in cobiss-a. Ko sem gledala prek najdi.si nisem dobila nič kaj konkretnega, zato vas prosim za pomoč.
Če kaj veste kje bi se dalo dobiti dobro literaturo in naslove knjig, bi vam bila zelo hvaležna.

Vnarpej hvala,
Tatjana

Poizkusi tukaj. Morda najdeš kaj uporabnega. Veliko diplom, magisterijev, doktoratov je on-line dostopnih v pdf formatu.

Lp,
N

Bibliotekarski nasvet:

Greš na Cobiss, klikneš na Vzajemno bazo (dobila boš izpise gradiva, ki ga hranijo vse knjižnice v Slo, ki so del sistema Cobiss), v obrazec vpišeš pod Ključne besede to kar te zanima, dobiš zadetke, klikneš na zadetek, ki te zanima, odprl se ti bo zapis o gradivu (avtor, naslov, obseg, predmetne oznake, …), spodaj pa ti bo napisalo, kje se gradivo nahaja.Če klikneš na ime knjižnice, ti bo tudi pokazalo zapis, koliko enot tega gradiva imajo in če je prosto in na voljo za izposojo.
Če je gradivo pomembno, pa je na drugem koncu Slovenije, se v svoji knjižnici zmeni za medknjižnično izposojo. Stroške sicer plačaš ti, vendar so v primerjavi z vožnjo do tja, članarino, vožnjo nazaj…veliko nižji.
Srečno!

Aja, Cobiss trenutno ne deluje, pričel naj bi delovati ob 12.00 uri

Ohh..spet jaz…pravkar sporočili, da Cobissa danes NE BO!
Žal.
Drugače pa nekaj iz našega kataloga:

IVANKO, Š: Organizacijsko in lastninsko preoblikovanje podjetij.
BELTRAM et al.: Privatizacija na področju družbenih dejavnosti: možnosti in omejitve.
RUS, V: Privatizacija šolstva, zdravstva in kulture.
KAMNAR, H.: Javni zavodi med državo in trgom.

In še kaj bi bilo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close