Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem za to, da Evropa z atomskimi bombami zravna Rusijo!

Sem za to, da Evropa z atomskimi bombami zravna Rusijo!

@ena južna

zadnji komentar… ?

……………………………………….

@modroviharnapolarna driska

spet ti…, ne moreš ti brez mene…., kdo je pa rekel, da so lansirane rakete v krškem, je pa vojaško letališče blizu… Zagreb..

samo ena petarda, bombica da pade blizu jedrske elektrarne, ali se kakšen manijak zaleti v ograjo, ki je okoli elektrarne pa bo cela Sava polna človeškega sranja od Bohinja do Beograda od straha… x je že bila panika zarad tistega brezpilotnega letala, ki je falil cilj v Ukrajini

Odgovor na objavo uporabnika
Znukajmo jih!, 02.03.2024 ob 21:57

Tole pimplanje med EU in Putinom ne pelje nikamor! Oz. pelje, ampak v rusko tiranijo nad Evropo!

EU bi morala povleči drzno potezo in z atomskimi bombami (ne eno, več!) zradirati Rusijo s planeta, dokler je še čas!

Rusi so ob albanski in mehiški mafiji eni najbolj gnusnih kreatur na svetu!

VIoleta Tomic  ki stelja s pistolo iz vseh plakatov za Putina  je sramota  za Slo,   prisla k nam  iz Yugo Bosne,  Jelincic pa enak  etc….kam tone Slovenija.

ojoj497, 02.03.2024 ob 22:11

Ti kreten, ki imaš take umobolniške ideje, idi v Rusijo in se bori proti sili, ki ima kar 5500 jedrskih konic dolgega dosega. Idi in govori v svojem imenu prasec, jaz želim, kot tudi Rusi MIR, a ti je to jasno. Ne provociraj, da te ne bodo rusi upalili z jedrsko v tvoje đupe. Idiot, kreten, govno, monstrum, psihiatrični bolnik hujskaški. Mrš u pičko materino !!

Ti podpiraš Rusijo in meniš, da Rusija in Putin hočejo mir?

Rusi so veliko manjša grožnja za EU kot muslimani, predvsem skrajnostni.

Popay npr, 03.03.2024 ob 11:50

@ena južna

zadnji komentar… ?

……………………………………….

@modroviharnapolarna driska

spet ti…, ne moreš ti brez mene…., kdo je pa rekel, da so lansirane rakete v krškem, je pa vojaško letališče blizu… Zagreb..

samo ena petarda, bombica da pade blizu jedrske elektrarne, ali se kakšen manijak zaleti v ograjo, ki je okoli elektrarne pa bo cela Sava polna človeškega sranja od Bohinja do Beograda od straha… x je že bila panika zarad tistega brezpilotnega letala, ki je falil cilj v Ukrajini

Še enkrat. Napisal si, da bo priletela nazaj v Krško? Torej bi bila lansirana iz Krškega.?

Ostalo pa enako škoda besed, ker je enako bedasto.

Bojte se muslimanov, ki jih je čedalje več v Evropi. Vi se sploh ne zavedate kako smo ga najebali zaradi te preklete politike. Vse smo pa krivi sami, ker smo hlapci in se ne upremo tej golazni. Nekateri jih celo podpirate.

download

FvD3FJGXgAEQ49s

noo plan to fix

Ena južna neprijavljena, 02.03.2024 ob 22:20

In jst se čudm, da ste Slovenci take BUDA.LE, RETARDIRANCI, NAJvečji HLAPCI, RITOLIZNIKI….

Narod za BRU.HAT ste ?

Kaj pa delaš tukaj? Pojdi drugam, kjer ni ljudi za bruhat.Aha, to pa ne, se tukaj fino živi, za malo ali pa nič delat.

Anonimno 9530, 03.03.2024 ob 16:50

Kaj pa delaš tukaj? Pojdi drugam, kjer ni ljudi za bruhat.Aha, to pa ne, se tukaj fino živi, za malo ali pa nič delat.

Itak, tko fino kot je južnakom tuki jim nikjer drugje ne more bit. Izkoriščajo sistem in šimfajo čez slo narod in državo. Če bi tkole jezik otresal v državah ki jih povzdigujejo jim ne bi samo odrezal tega jezika, njih bi obesli, z nogami navzgor.

Za Anonimno 9530

Spet isto lajanje v nedogled, druzga  ne znate, ste očitno preveč blesavi.

Dej mi GLUPO povej, po čem sklepaš, da mal al pa nič ne delam? Lahk tud sama rečm, da te s svojimi  dohodki   in dohodki moža financiram, pa ne sam tebe TESLO ZABITO, še marskterga druzga.

In zakaj mislš, da bi morala drugam? Sej skoz ponavljam, folka za bruhat, debilov…imaš POVSOD. In spet, men osebno je v Slo super, vse to sm si zborila s pomočjo staršev in pa sama, službo sm si sama našla, SŠ so financiral starši, OŠ, ki je obvezna, VSE dejavnosti so financiral starši….o čem ti sploh bleješ????

Anonimno 1191, 03.03.2024 ob 17:16

Itak, tko fino kot je južnakom tuki jim nikjer drugje ne more bit. Izkoriščajo sistem in šimfajo čez slo narod in državo. Če bi tkole jezik otresal v državah ki jih povzdigujejo jim ne bi samo odrezal tega jezika, njih bi obesli, z nogami navzgor.

Za Anonimno 1191

Še eno DEBILNO al pa isto s spremenjeno cifro. REVE ?

In v katerih državah katere povzdigujemo bi te obesl?

Zaradi takih kot si ti, bo v Evropi v kratkem vojna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close