Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sem v Dahabu, bi mi kdo svetoval kam naj grem na izlete?

sem v Dahabu, bi mi kdo svetoval kam naj grem na izlete?

Sem v Dahabu, krasnem mestu, v Swiiss in hotelu. Ce ima kdo iykusnje o izletih, naj mi kaj predlaga. Pa pohitite,….

Vsem en pozdravcek iz Dahaba.

Ciao!

Pejdi po promenadi,kjer je kar precej lokalnih agencij in ponujajo kar zelis. Mi smo bli na snorklanju na koralnem grebenu in je blo cudovito, res priporocam.
Fanj je it na Mojzesovo goro. Imajo vec variant. Mi smo startali ob polnoci s kombiji, ki te peljejo do samostana sv.Katarine od koder je gor cca 2 uri hoje. Tam potem pocakas na soncni vzhod. Ce si za hojo, lahko probas tudi to. Je tudi eno lepo dozivetje. V Dahab se vrnes okoli poldneva.
Mi smo probali samo to, ker smo bli v Dahabu samo dobra dva dni na koncu nasega prekrasnega popotovanja po Egiptu.

Kaksne pa so kaj temperature zdaj v Dahabu?

Lepo se imej in uzivaj!

Pozdrav,

Frenk

Mene tudi zanima kakšne so temperature oz. je dovolj toplo za kopat v bazenu in v morju? Te na plaži zebe, ko prideš z vode?

Prosim za hitri odgovor, smo imeli namen 8. dec. v Sharm, pa nas temp. na internetu niso prepričale. Me res zanima kako je to tam dol, sedaj se lahko še premislimo in gremo.

Hvala in lepo se imej

“Te na plaži zebe, ko prideš z vode?”

Še ena dobra izkušnja s potovanj se obeta:)))

Pozdravljeni,

na plazi ne zebe, vceraj je bilo veliko sonca, morje je 22c, hodimo v poletnih oblekah, super je.Danes je bilo sicer malo oblacno, vendar toplo.Plaza je polna kopalcev in surfarjev.
Res je lepo.

Upam, da ste opazili, kako srakoper serje in pametnjači vsepovsod.

Srakoper, očitno se postavljaš v viši rang inteligentnosti. Če smatraš, da mi nismo na tvojem nivoju, nas pusti pri miru. Mi se bomo pogovarjali kot bomo sami želeli, predvsem si pa ti tisti, ki “seka” mimo teme in ne mi, kot nam v svojih postih venomer in povsod sporočaš. Sicer pa vprašanje ni bilo zastavljeno tebi in ti nanj ni bilo potrebno odgovorit.

Če misliš, da nas boš s svojo nesramnostjo odgnal, se pošteno motiš. Ti kar uživaj v svojih pisanjih, res si usmiljenja vreden, da imaš tako gnil karakter. Pa še ime ti zelo lepo pristaja: SRAKOPER, še bolje se čuje: SRAKOSER.

Vem, da ne boš odnehal. Predvsem zaradi tega, ker osebki kot si ti, zgoraj napisanega niti slučajno niso sposobni dojet.

Deti to je popotniški forum!! Srečno pot na druge internet lokacije!

ivonaa lepo pozdravljena, mi naslednji teden potujemo v Dahab z majhno punčko in bi bila zelo vesela če bi se mi lahko javila, kajti res me zanima izkušnja iz prve roke. Če ti ni odveč-mi lahko pišeš ma mail?

Hvala in lep pozdav, B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close