Sem star in brezvezen in vseeno mi je
Nisem še 50, nisem ločen, ker nikoli nisem bil poročen. Zgledam nikak, česar se zavedam, lamp mi visi čez pas, zato nosim hlače skor na pol riti. Pa vseeno mi je. Nobena baba me noče po.fukat, jaz nobene nočem pof.ukat, ne glede na hvalisavost ene iz sosednje teme, ki si jo baje pri 50 vsi želijo. Nič ne delam na tem, da bi širil pozitivno energijo, niti ne lažem sebi in drugim, kako sem privlačen. Sodelavci me včasih zbadajo, ti, lahko bi si kakšno poiskal. rečem jim, ja glih to, mene so celo življenje čakale. Tiste, ko so ločene, z boljšiimi od mene niso bile zadovoljne, kaj bodo z mano. Zato nisem motiviran, da bi karkoli spreminjal, tudi vizualno nič ne delam na sebi, kot mnogi samci in samke, ki čist zblaznijo glede vizualnega izgleda.
nikakav tip, 12.08.2025 ob 18:00
Nisem še 50, nisem ločen, ker nikoli nisem bil poročen. Zgledam nikak, česar se zavedam, lamp mi visi čez pas, zato nosim hlače skor na pol riti. Pa vseeno mi je. Nobena baba me noče po.fukat, jaz nobene nočem pof.ukat, ne glede na hvalisavost ene iz sosednje teme, ki si jo baje pri 50 vsi želijo. Nič ne delam na tem, da bi širil pozitivno energijo, niti ne lažem sebi in drugim, kako sem privlačen. Sodelavci me včasih zbadajo, ti, lahko bi si kakšno poiskal. rečem jim, ja glih to, mene so celo življenje čakale. Tiste, ko so ločene, z boljšiimi od mene niso bile zadovoljne, kaj bodo z mano. Zato nisem motiviran, da bi karkoli spreminjal, tudi vizualno nič ne delam na sebi, kot mnogi samci in samke, ki čist zblaznijo glede vizualnega izgleda.
Ti moraš postat pisatelj, ker si tako kot jaz nikakav, ampak s svojimi posti lepšaš dan marsikomu na monu.
Jaz menim, da ti ni treba nič spreminjati, po mojem imaš še največ možnosti ravno tako, kot si zapisal, da si. Ko sprejmeš sebe, pritegneš točno takšno, ki paše k tebi. Ki je ne bo motilo vse to, kar drugi menijo, da je ovira. Ne vem, eni radi dosti spijo, drugi so pa hiperaktivni. Zakaj bi se en, ki rad spi, odrekal temu, zavoljo drugega, ki pa nikoli ne spi. Ta dva na dolgi rok ne bosta kompatibilna.. banalen primer, ampak pri teh osnovah se vse začne in konča. Koliko je kdo pedanten, koliko in kdaj kdo rad je, se giba, dela,.. tiste osnovne funkcije. Če rad pohajaš vsako minuto prostega časa, boš težko razumel nekoga, ki se rad vrti okoli doma.
Ko se nehaš pretvarjati, da bi ustregel drugemu, imaš možnost spoznati enako misleče. Nekoga, ki ne da veliko na zunanjost, ki se ne razkazuje po jahtah in gala večerjah, ampak ki se rad gunca na gugalnici in spije kavo za s seboj, poje košček pice ali doma pripravljeno pašta solato nekje na dekici na travniku, ki bolj ceni pogled v zvezdnato nebo in debate dolgo v noč o vsem in ničemer, namesto gužvanja po kakšnih žurkah z drogo in alkoholom. Ipd. Vsak lonec ima svoj pokrov, tudi ti. Mislim da si na dobri poti..
.Ko se nehaš pretvarjati, da bi ustregel drugemu, imaš možnost spoznati enako misleče. Nekoga, ki ne da veliko na zunanjost, ki se ne razkazuje po jahtah in gala večerjah, ampak ki se rad gunca na gugalnici in spije kavo za s seboj, poje košček pice ali doma pripravljeno pašta solato nekje na dekici na travniku, ki bolj ceni pogled v zvezdnato nebo in debate dolgo v noč o vsem in ničemer, namesto gužvanja po kakšnih žurkah z drogo in alkoholom. Ipd. Vsak lonec ima svoj pokrov, tudi ti. Mislim da si na dobri poti..
zelo dobro napisano!
ce malo obrnem na mene, ne glede na vse kar sm dozivela od ne vem kaksnega “luksuza”, to kar bi bilo veliki vecini slovencev luksuz. sorry ampak se vedno se nic ne more primerjat z tem kar si napisal. vsi bi nekaj vec, v bistvu je pa to samo neka fasada, ki nic ne pomeni na koncu. (vecinoma)… mi nikoli ni bilo do tega, pa vseeno dozivljam marsikaj. seveda je lepo, ko dozivis dolocene stvari, ampak se lepse ko nekdo ugotovi, kaj te zares najbolj osreci.
ali pa je vse odvisno tudi od karakterja cloveka. kaj mu pomenijo dolocene stvari.
simple things for me
razen tega kar si na koncu napisal. seveda mi gre zdaj na zivce folk, ki je mrtu od vseh mogocih sranj ampak doloceni partyji so se vedno cist super. s tem ne mislim na klube itd. more biti raznoliko, ce ne se tudi v tistih preprostih stvareh zacnes dolgocasit
Nikakav tip? ?
Kako lahko nekdo pricakuje simpatijo od nekoga, ce pa se sam sebe nima rad?
Kako lahko sploh razmisljas o ljubezni, ce si ze davno tega, vrgel pusko v koruzo?
Kako ti ni jasno, da si sam svoje srece kovac?
Kako, kako, kako…?
Zacni delati na sebi, fizicno, psihicno, veliko beri, bodi aktiven in kupi si novo ogledalo. Ogledalo nikoli ne laze.
Vedi, da ti zelim vse dobro!
vse lepo in prav, saj vem, da je zajebancija, ampak tip je jasno napisal kako je in da mu tako paše. Pa se vseeno najde nekaj zateženk, ki mu začnejo razlagati, kaj mora narediti. A je slučajno prosil za kakšen nasvet? Zakaj imate tako potrebo po tem, da bi drugim solili pamet in jim diktirali, kako naj živijo?
Forum je zaprt za komentiranje.