Sem res edina ki ima “Normalnega” tipa?
BTDT nepr., 05.09.2023 ob 11:04
CrazY FroG ?, 05.09.2023 ob 11:00
Pardon. Odpuljen mišičnjak al polna denarnica. Verjamem, da govoriš iz prve roke.
Zadnje leto uživam v nevidnosti, ker mi je dovolj frčafel, ki iščejo ali instant potešitev ali očija, ki jim bo financiral sanje. 😉
pametno.
ker to, da dec pri 50+ išče okoli frčafele, ki še očija rabijo; namesto ženske, primerne svojim letom, je več kot žalostno.
CrazY FroG ?, 05.09.2023 ob 11:14
Veš kk pravijo, kr iščeš to najdeš, gre v obe smeri?.
@CrazY FroG ?
Mlade frčafelce so tooooolk sladke! 🙂
Jbg…
Čebela_adela, 05.09.2023 ob 14:36
pametno.
ker to, da dec pri 50+ išče okoli frčafele, ki še očija rabijo; namesto ženske, primerne svojim letom, je več kot žalostno.
@Čebela_adela
Jah, jaz nisem nič iskal, so me kar same našle in ponujene prilike sveda nisem zavrnil. Sicer pa še nimam 50 let. 😉
Smetana1234, 05.09.2023 ob 10:15
Z prijateljicami smo se dobile v soboto zvečer pri eni doma da malo počvekamo nekaj malega spijemo itd…
Ko je seveda alkohol začel delovati smo se pogovarjale tudi bolj o intiminih temah. Naj povem da imamo vse majhne otroke in smo stare 30-35. Ena je povedala je jo njen tip varal ko je bila noseča. Ampak mu je odpustila Druga ko ima 5 letno punčko in 1 letnega fantka pravi da njemu tipu grozijo da je dolžn okrog nevem koliok denarja. Tretja je pravkar ločena s 4 letno punčko. Četra je povedala da jo je tip udaril…. Nevem Če je tako imam res srečo da imam normanega moškega. Včaasih malo premalo redoljuben in seveda se kdaj pa kdaj tudi skregama ampak daleč od takih problemov. Kaj se to dogaja z mošlkimi? Imam res tako srečo?
Same pijane babe na kupu. Noben pameten moški ne bo tega prenašal.
BTDT nepr., 05.09.2023 ob 15:02
@CrazY FroG ?
Mlade frčafelce so tooooolk sladke! 🙂
Jbg…
Jah.. upam, da maš dost soli v glavi, da ne greš v presladko-beri underage!
Heloo. Glejjte zenske in moski so vedno izjeme, ki se najdejo, sam iskat mores, je pa tako da vsak dobi ceprav mu ne ustreza da se kaj nauci, ce se nauci ce ne drugace se pojavljajo vzorci in tako naprej, idealnega partnerstva pa ni in nikol nebo, treba se trudit v zvezi in ne samo jemat napram drugemu,
Zivljenje ni pravljica al filmmm
Meni se zdi zapis avtorice povsem normalen odsev današnjega “modernega” življenja. Sama imam sicer tiste res dobre prijateljice, ki imajo zelo visoko postavljene vrednote in večini zakoni lavfajo, ampak opažam naokoli, da je to danes prava redkost. Ko čisto po naključju kdaj slišiš pogovore dveh prijateljic, sodelavak ali pa tudi tukaj zapise po spletu in forumih, kaj vse se danes dogaja, je res prav žalostno. Vse je dovoljeno, važno da nafila tistega otroka, da bo dosegel norme družbe pri svojih letih, potem pa ni važno a se razumeta, ali se varata, ali živita eden mimo drugega. Takih je na žalost danes preveč. To pa je zato, ker res nihče nima nobenih osnovnih vrednot, kot so spoštovanje in sočutje do sočloveka.
Tudi sama sem v zvezi doživela nespoštovanje, kričanje in zaničevanje, vse pa se je začelo, ker se je on zelo rad dopisoval z drugimi ženskami, kar je danes družbeno čisto sprejemljivo. Na srečo je vse skupaj razpadlo, še preden sva imela kakšnega otroka. Še večja sreča pa je bila, da sem spoznala sedanjega fanta, ki ima osnovne vrednote tako visoko postavljene kot jaz sama in najine veze ne bi ogrozila za nič na svetu. Seveda je bil samski zato, ker je bil bolj miren in ker si je želel izključno resne veze, kar pa danes ni zanimivo za ženske.
Skrtka želim povedati, da je šel svet v maloro in to kar ste želeli to tudi imate, svet brez vrednot. Poštene ljudi predvsem pa fante oz. moške je danes zelo zelo težko najti in so prava redkost. Tako da to kar je napisala avtorica je danes čisto normalno in še več bo tega.
Po moje se vzorci lahko vlečejo iz generacije v generacijo. Če se starši ločijo, je večja verjetnost, da se bodo tudi otroci. Otroci alkoholikov velikokrat zabredejo v alkohol ali pa hčerke najdejo alkoholike. Pri nas po obeh straneh vsaj 3. generacije niso imle nobenih posebnosti (varanje, nasilje, ločitve, nove družine, alkohol) in tudi pri otrocih kaže enako. Seveda prihaja do prepirov, a pri vseh je vse teklo nekako predvidljivo, skoraj dolgočasno. Tudi partnerja obeh otrok sta iz podobnih okolij.
Fajn je precitat knjigo “Podedovane traume iz otoštva ”
marsikaj vam bo bolj jasno zakaj se vam to dogaja
Ko pa sem pred časom tud hodil na zmenke sem ugotovil , da se z enimi sploh nemoreš pogovarjat o resnih življenskih stvareh, samo neke površiski pogovori brez veze samo preganjanja dolg časa.
Takih parov kar nekaj poznam danes , ki imajo prepovedane teme, ali pa se jih sploh ne dotaknejo .
Ženske pač nikoli niste znale izbirat fante in nikol ne boste, posebno tiste, ki si najdejo in ustvarijo druzino zelo mlade, ene pač imate včasih srečno roko, kot da bi na lotu zadele, ampak jih je zelo malo, večinoma se zgodnje veze končajo zelo slabo, ljudje se spreminjamo skozi leta.
CrazY FroG ?, 05.09.2023 ob 11:05
Hm, 05.09.2023 ob 11:03
Očitno je na svetu ogromno nezrelih bedakov. Niso pa vsi takšni. Tudi jaz imam na srečo super moža. No, ne vem, če je to ravno sreča. Bolj tvoji ponotranjeni vzorci, kaj pomeni partnerstvo. Moja starša sta imela globok odnos, oče je bil zelo napreden glede delitve gospodinjskih opravil in vzgoje otrok, je bil pa deloholik. Moj mož je identičen. Spoštljiv, ljubeč, pravično si deliva domača opravila, zelo sva povezana, je pa deloholik. Ženske, katerih matere so dopuščale varanje, nasilje, šovinistični odnos, bodo imele bolj verjetno partnerja, ki bo varal, bo nasilen, se bo šel mačota glede dela doma, v smislu da njegovo delo je samo poležavanje pred TV-jem, ostalo pa so ženska opravila. Opažam, da navedeno ni zgolj teorija, saj se v praksi zanesljivo potrjuje.
Fajn napisano.
Kakorkoli obračamo… je tole citirano najbolj res.
Naši partnerji so manifestacija tega kar imamo v sebi. Podarjenega od dobre primarne družine ali pa narejenega s tem, ko se trudimo razviti svojo osebnost.
Forum je zaprt za komentiranje.