Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem res edina ki ima “Normalnega” tipa?

Sem res edina ki ima “Normalnega” tipa?

Z prijateljicami smo se dobile v soboto zvečer pri eni doma da malo počvekamo nekaj malega spijemo itd…

Ko je seveda alkohol začel delovati smo se pogovarjale tudi bolj o intiminih temah. Naj povem da imamo vse majhne otroke in smo stare 30-35. Ena je povedala je jo njen tip varal ko je bila noseča. Ampak mu je odpustila Druga ko ima 5 letno punčko in 1 letnega fantka pravi da njemu tipu grozijo da je dolžn okrog nevem koliok denarja. Tretja je pravkar ločena s 4 letno punčko. Četra je povedala da jo je tip udaril…. Nevem Če je tako imam res srečo da imam normanega moškega.   Včaasih malo premalo redoljuben in seveda se kdaj pa kdaj tudi skregama ampak daleč od takih problemov.    Kaj se to dogaja z mošlkimi? Imam res tako srečo?

Tvoj očitno ni normalen. Zamenjaj ga.

Odgovor na objavo uporabnika
Smetana1234, 05.09.2023 ob 10:15

Z prijateljicami smo se dobile v soboto zvečer pri eni doma da malo počvekamo nekaj malega spijemo itd…

Ko je seveda alkohol začel delovati smo se pogovarjale tudi bolj o intiminih temah. Naj povem da imamo vse majhne otroke in smo stare 30-35. Ena je povedala je jo njen tip varal ko je bila noseča. Ampak mu je odpustila Druga ko ima 5 letno punčko in 1 letnega fantka pravi da njemu tipu grozijo da je dolžn okrog nevem koliok denarja. Tretja je pravkar ločena s 4 letno punčko. Četra je povedala da jo je tip udaril…. Nevem Če je tako imam res srečo da imam normanega moškega.   Včaasih malo premalo redoljuben in seveda se kdaj pa kdaj tudi skregama ampak daleč od takih problemov.    Kaj se to dogaja z mošlkimi? Imam res tako srečo?

@Smetana1234

Jah, babnice niste normalne, ker se zapletate s kriminalci, nasilneži in bedaki. Sam ne mi zdaj reči, da so vam može izbrali vaši starši.

Sicer pa ja – bolj kot je odpiljen, bolj ščemi tam spodaj in bolj vas privlači.

:)))))))))))))))))))))))))

@bdt Podpis

Ja zdj se pa odločte že. Al ns rajca tip z debelo denarnco, al odpuljen tip, ki je dolžan naokoli? Sploh ne sledim več???

BTDT nepr., 05.09.2023 ob 10:22

@Smetana1234

Jah, babnice niste normalne, ker se zapletate s kriminalci, nasilneži in bedaki. Sam ne mi zdaj reči, da so vam može izbrali vaši starši.

Sicer pa ja – bolj kot je odpiljen, bolj ščemi tam spodaj in bolj vas privlači.

:)))))))))))))))))))))))))

Dobre moške ste za zavrgle in so sami  od 30-35let -ogromno jih je.Sedaj pa JOKATE. Se vidi, da babnice padate samo na frajerje in bahače.

Ne. Samo bolje laže.

CrazY FroG ?, 05.09.2023 ob 10:47

Ja zdj se pa odločte že. Al ns rajca tip z debelo denarnco, al odpuljen tip, ki je dolžan naokoli? Sploh ne sledim več???

@CrazY
FroG ?

Odpuljen mišičnjak in tip z ustrezno debelo denarnico sta vedno dobrodošla pri večini žensk. Tisti vmes pa so nevidni. Se ti vidi, da nimaš stika z realnim stanjem…

Kaj si ti? Odpuljen al mišičnjak? Neviden sigurno ne!

Pardon. Odpuljen mišičnjak al polna denarnica. Verjamem, da govoriš iz prve roke.

Očitno je na svetu ogromno nezrelih bedakov. Niso pa vsi takšni. Tudi jaz imam  na srečo super moža. No, ne vem, če je to ravno sreča. Bolj tvoji ponotranjeni vzorci, kaj pomeni partnerstvo. Moja starša sta imela globok odnos, oče je bil zelo napreden glede  delitve gospodinjskih opravil in vzgoje otrok, je bil pa deloholik. Moj mož je identičen. Spoštljiv, ljubeč, pravično si deliva domača opravila, zelo sva povezana, je pa deloholik. Ženske, katerih matere so dopuščale varanje, nasilje, šovinistični odnos, bodo imele bolj verjetno partnerja, ki bo varal, bo nasilen, se bo šel mačota glede dela doma, v smislu da njegovo delo je samo poležavanje pred TV-jem, ostalo pa so ženska opravila. Opažam, da navedeno ni zgolj teorija, saj se v praksi zanesljivo potrjuje.

CrazY FroG ?, 05.09.2023 ob 11:00

Pardon. Odpuljen mišičnjak al polna denarnica. Verjamem, da govoriš iz prve roke.

Zadnje leto uživam v nevidnosti, ker mi je dovolj frčafel, ki iščejo ali instant potešitev ali očija, ki jim bo financiral sanje.  😉

Hm, 05.09.2023 ob 11:03

Očitno je na svetu ogromno nezrelih bedakov. Niso pa vsi takšni. Tudi jaz imam  na srečo super moža. No, ne vem, če je to ravno sreča. Bolj tvoji ponotranjeni vzorci, kaj pomeni partnerstvo. Moja starša sta imela globok odnos, oče je bil zelo napreden glede  delitve gospodinjskih opravil in vzgoje otrok, je bil pa deloholik. Moj mož je identičen. Spoštljiv, ljubeč, pravično si deliva domača opravila, zelo sva povezana, je pa deloholik. Ženske, katerih matere so dopuščale varanje, nasilje, šovinistični odnos, bodo imele bolj verjetno partnerja, ki bo varal, bo nasilen, se bo šel mačota glede dela doma, v smislu da njegovo delo je samo poležavanje pred TV-jem, ostalo pa so ženska opravila. Opažam, da navedeno ni zgolj teorija, saj se v praksi zanesljivo potrjuje.

Fajn napisano.

@Hm

Zagotovo!

…in te nezrele bedake potem izberejo še malenkost manj zrele ženske za očete svojih otrok. 😉

BTDT nepr., 05.09.2023 ob 11:04

Zadnje leto uživam v nevidnosti, ker mi je dovolj frčafel, ki iščejo ali instant potešitev ali očija, ki jim bo financiral sanje.  😉

Veš kk pravijo, kr iščeš to najdeš, gre v obe smeri?.

Sploh se čudim kaj je to ženski na umu, da dovoli kaj takšnega. Varanje, pretepanje, nesodelovanje pri družinskih zadevah itd. Hvala lepa ampak rečem mu samo čao in ni ga več.

Posnemamo svoje starše in njihovo vedenje. Saj boste z vašimi otroki enako delale, kot so delali vaši starši z vami.

Ste prečekirale starše partnerjev in njihov odnos?

Da ne filozofiramo v nedogled: Gliha vkup štriha! V dobrem in slabem.

Žal so slabo izbrale. Ali pa niso razmišljale in so jih verjetno privlačile napačne lastnosti.

Normalnih moških in žensk je več kot dovolj, ampak so to precej previdni ljudje, glede tega s kom se zapletejo. Zato vedno ponavljajoči vzorci pri nekaterih.

@ Smetana 1234

Tudi pri kartah ima kdo kdaj pa kdaj srečo. Najboljši pa imajo sistem in se ne zanašajo zgolj na srečo. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=7hx4gdlfamo

Če je on normalen, pa zagotovo ti nisi ?

A si ziher, da nima česa za bregom?

to je kot bi vprašal, kok ljudi ma normalno službo, da grejo zjutraj z veseljem od doma, ker imajo tople odnose s sodelavci in delajo nekaj, v kar verjamejo za ljudi, ki jih spoštujejo. In ugotoviš, da večina nima tega, od tistih k majo, jih je pa en del sicer po sreči potrofnil, večina se je pa skozi življenje dobro odločala, najprej kaj bojo študiral, potem kaj in kje bojo delal, pol so mel pa še pogum zamenjat službo ali pa svoj biznis začet, če jih prejšnji job ni izpolnjeval. In podobno je z zvezami, zacopanost je najlepša stvar na svetu, ampak treba je pa tud mal za naprej razmislit, če smo res kompatibilni, seksualna privlačnost je nujna komponenta, ni pa sama po sebi dovolj za uspešno zvezo.

Jaz sem mnenja, da si ženske zbiramo moškega in moža (partnerja in očeta otrok) po nekih ponotranjenih vzorcih svoje primarne družine. Ko “zavohaš”, da je ta fant, s katerim hodiš nazmenek tak, kot da je del tvoje družine že od vedno, potem to nekaj pomeni. Verjetno ga začutiš. Vsaj jaz sem svojega.

Seveda, če bi ga biksal, bi ne bil moj izbor, ampak, ko so tu otroci, potem je tudi na meni, da ga usmerjam na pravo pot, sva tim in sodelujeva v življenju. Moški, sploh tisti, ki niso zaživeli v lastnem gospodinjstvu pred poroko, so še v “mama mode”, ni bilo prehoda… je treba korigirat vedenje.

In toplo priporočam vsem mladim dekletom, ko spoznavajo svojega bodočega partnerja, očeta svojih otrok, da se pred tem dobro pozanimajo o njegovi primarni družini, kako so se oni imeli v otroštvu, kako se je oče vedel do mame, do otrok. Kakšen status je imela mama, ali je bila enakovredna, ali je bila bolj služkinja… kako so se pogovarjali, ali so bili družina… vse to je važno, ker potem je velika verjetnost, da se bo bodoči partner enako obnašal do tebe in tvoji otrok.

jajajajajaja, 05.09.2023 ob 11:29

Posnemamo svoje starše in njihovo vedenje. Saj boste z vašimi otroki enako delale, kot so delali vaši starši z vami.

Ste prečekirale starše partnerjev in njihov odnos?

A veš, da ne … točno se spomnim, kaj me je motilo in se tega pri ravnanju s svojimi izogibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close